Remington 870

Här har du annonstorget i ny tappning dvs. Här kan du lägga in annonser på saker du önskar sälja.

Moderatorer: Ulrik, Trond Åsly, taxen, Stefan.K, potatiskastare, PerN, mecke, Kari Lindström, Fritz Kraut

Kategoriregler
Regler för Annonstorget

1. Endast privatpersoner får annonsera på Annonstorget. Näringsidkare är välkomna att kontakta robban@robsoft.nu" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false; för överenskommelse om annonsering.

2. Varor och erbjudanden ska vara lagliga att använda, samt stämma överens med god etik för jägare och skyttar. Militära produkter utan rimlig anknytning till jakt och skytte får ej bjudas ut. Är du tveksam, kontakta en moderator eller Robban innan du bjuder din vara. Varor som säljs ska ha ett fastställt pris. Säljare och köpare är givetvis fria att förhandla om priset, men auktioner är inte tillåtna.

3. Inlägg och annonser som inte stämmer med dessa regler, eller som moderator anser olämpliga, avlägsnas utan föregående varning.

4.Vid ammunitionsförsäljning är det upp till säljaren att tillse att köparen har erfoderliga tillstånd för inköp.

5. Varan skall vara förknippad med jakt, vapen och skytte. Motorfordon är inte längre godkända för direkt annonsering på Robsoft under kategorierna SÄLJES eller KÖPES. Jaktbilar mm. kan dock fortfarande utannonseras till försäljning, men endast som länkar till Blocket under avdelning BLOCKET TIPS.

6. Moderatorerna tar normalt sett inte bort annonser efter en försäljning avslutats. Trådskaparen kan i stället lägga till ordet "Såld/köpt/bytt" i rubrikraden (Man går in i första inlägget och gör den ändringen).

/Robban
Carnated
Inlägg: 23
Blev medlem: 05 jun 2016, 06:15

Remington 870

Inlägg av Carnated »

Hej! Jag säljer en Remington 870 super magnum 12/89. Hagelbössan är utrustad med Magpul kolv och forend som är mycket bättre än original kolv och forend. Det medföljer även kolvkamshöjnings kit och förlängning till detta så du kan anpassa bössan efter din längd och önskat kindstöd. Sitter även ett fiberoptiskt korn på spången från Easyhit. Löjligt bra fiberoptik som slår alla andra fiberoptiska korn på fingrarna med råge! Du får även med två orginala remington choker, en halv och en full. Bössan har spår av användning men är i fullt funktionsdugligt skick.

Jag tar en handpenning i förskott på 1500kr i förskott för att undvika oseriösa affärer. Detta återbetalas ej vid eventuell önskan att inte köpa vapnet under väntan på godkänd licens. Summan återbetalas självfallet vid nekad licens.

Bössan levereras spärrad för 2+1 och är licenspliktigt. Några försök till fulspel kommer polisanmälas. Spårbar frakt står jag för.
6000kr
Du har inte behörighet att öppna de filer som bifogats till detta inlägg.

Carnated
Inlägg: 23
Blev medlem: 05 jun 2016, 06:15

Re: Remington 870

Inlägg av Carnated »

Bump

Användarvisningsbild
megadeth
Inlägg: 691
Blev medlem: 07 jun 2016, 21:52
Ort: HUDIKSVALL

Re: Remington 870

Inlägg av megadeth »

Vart finns den?

Carnated
Inlägg: 23
Blev medlem: 05 jun 2016, 06:15

Re: Remington 870

Inlägg av Carnated »

Sundsvall

Carnated
Inlägg: 23
Blev medlem: 05 jun 2016, 06:15

Re: Remington 870 *SÅLD*

Inlägg av Carnated »

Såld