Boyds tumhålskolv T3 Varmint mot Tikka original *BYTT*

Moderatorer: Ulrik, Trond Åsly, taxen, Stefan.K, potatiskastare, PerN, mecke, Kari Lindström, Fritz Kraut

Kategoriregler
Regler för Annonstorget

1. Endast privatpersoner får annonsera på Annonstorget. Näringsidkare är välkomna att kontakta robban@robsoft.nu" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false; för överenskommelse om annonsering.

2. Varor och erbjudanden ska vara lagliga att använda, samt stämma överens med god etik för jägare och skyttar. Militära produkter utan rimlig anknytning till jakt och skytte får ej bjudas ut. Är du tveksam, kontakta en moderator eller Robban innan du bjuder din vara. Varor som säljs ska ha ett fastställt pris. Säljare och köpare är givetvis fria att förhandla om priset, men auktioner är inte tillåtna.

3. Inlägg och annonser som inte stämmer med dessa regler, eller som moderator anser olämpliga, avlägsnas utan föregående varning.

4.Vid ammunitionsförsäljning är det upp till säljaren att tillse att köparen har erfoderliga tillstånd för inköp.

5. Varan skall vara förknippad med jakt, vapen och skytte. Motorfordon är inte längre godkända för direkt annonsering på Robsoft under kategorierna SÄLJES eller KÖPES. Jaktbilar mm. kan dock fortfarande utannonseras till försäljning, men endast som länkar till Blocket under avdelning BLOCKET TIPS.

6. Moderatorerna tar normalt sett inte bort annonser efter en försäljning avslutats. Trådskaparen kan i stället lägga till ordet "Såld/köpt/bytt" i rubrikraden (Man går in i första inlägget och gör den ändringen).

/Robban
Helgås
Inlägg: 208
Blev medlem: 30 jun 2011, 21:54
Ort: Sigtuna

Boyds tumhålskolv T3 Varmint mot Tikka original *BYTT*

Inlägg av Helgås »

Jag önskar byta min Boyds laminatkolv för Tikka T3 Varmint mot en Tikka originalkolv T3/T3x i plast, helst en varmint men är öppen för förslag.
Min kolv är plastbäddad med rekylklack i stål. Den har varit med några år så några små märken finns det men inga skador givetvis. Den är i bra bruksskick m a o.
På bilden syns lite rester av tejp mot bakkappan men det har jag tagit bort nu.

PM:a om fler bilder önskas.

25510
Senast redigerad av 1 Helgås, redigerad totalt 3 gånger.

Finnspets
Inlägg: 153
Blev medlem: 15 jan 2015, 22:51

Re: Boyds tumhålskolv T3 Varmint mot Tikka original syntet

Inlägg av Finnspets »

Har en varmint T3X med bred förstock och utbytbar pistolgrepp som är hydrodippad som vi kan byta? Skicka ett sms så får du bilder 0722-309146