Thompson Center Contender G2 7mm Waters

Moderatorer: Ulrik, Trond Åsly, taxen, Stefan.K, potatiskastare, PerN, mecke, Kari Lindström, Fritz Kraut

Kategoriregler
Regler för Annonstorget

1. Endast privatpersoner får annonsera på Annonstorget. Näringsidkare är välkomna att kontakta robban@robsoft.nu" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false; för överenskommelse om annonsering.

2. Varor och erbjudanden ska vara lagliga att använda, samt stämma överens med god etik för jägare och skyttar. Militära produkter utan rimlig anknytning till jakt och skytte får ej bjudas ut. Är du tveksam, kontakta en moderator eller Robban innan du bjuder din vara. Varor som säljs ska ha ett fastställt pris. Säljare och köpare är givetvis fria att förhandla om priset, men auktioner är inte tillåtna.

3. Inlägg och annonser som inte stämmer med dessa regler, eller som moderator anser olämpliga, avlägsnas utan föregående varning.

4.Vid ammunitionsförsäljning är det upp till säljaren att tillse att köparen har erfoderliga tillstånd för inköp.

5. Varan skall vara förknippad med jakt, vapen och skytte. Motorfordon är inte längre godkända för direkt annonsering på Robsoft under kategorierna SÄLJES eller KÖPES. Jaktbilar mm. kan dock fortfarande utannonseras till försäljning, men endast som länkar till Blocket under avdelning BLOCKET TIPS.

6. Moderatorerna tar normalt sett inte bort annonser efter en försäljning avslutats. Trådskaparen kan i stället lägga till ordet "Såld/köpt/bytt" i rubrikraden (Man går in i första inlägget och gör den ändringen).

/Robban
GAUP
Inlägg: 615
Blev medlem: 19 sep 2005, 20:12
Ort: södra västerbotten

Thompson Center Contender G2 7mm Waters

Inlägg av GAUP »

Har ni något roligt att byta med ? värme sikte... en winchester bygel i 444 marlin ...eller en liten suzuki jeep eller något annat roligt typ pendlar mc kan vara bra att ha med...


Bild
Bild
GAUP
Inlägg: 615
Blev medlem: 19 sep 2005, 20:12
Ort: södra västerbotten

Re: Thompson Center Contender G2 7mm Waters

Inlägg av GAUP »

Kosing kan funka om det tryter med bytesobjekt... bara för att det ska få stå kvar så säger vi femton K Följer med laddverktyg och en drös plugg och ladd komponenter... poffat en hope skabbräv mest när jag va kommunjägare så det är lessamt att se den stå i hörnet på vapenskåpet och deppa .. min gå bort byssa...