Dillon 550 conversion kit 32S&W

Moderatorer: Ulrik, Trond Åsly, taxen, Stefan.K, potatiskastare, PerN, mecke, Kari Lindström, Fritz Kraut

Kategoriregler
Regler för Annonstorget

1. Endast privatpersoner får annonsera på Annonstorget. Näringsidkare är välkomna att kontakta robban@robsoft.nu" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false; för överenskommelse om annonsering.

2. Varor och erbjudanden ska vara lagliga att använda, samt stämma överens med god etik för jägare och skyttar. Militära produkter utan rimlig anknytning till jakt och skytte får ej bjudas ut. Är du tveksam, kontakta en moderator eller Robban innan du bjuder din vara. Varor som säljs ska ha ett fastställt pris. Säljare och köpare är givetvis fria att förhandla om priset, men auktioner är inte tillåtna.

3. Inlägg och annonser som inte stämmer med dessa regler, eller som moderator anser olämpliga, avlägsnas utan föregående varning.

4.Vid ammunitionsförsäljning är det upp till säljaren att tillse att köparen har erfoderliga tillstånd för inköp.

5. Varan skall vara förknippad med jakt, vapen och skytte. Motorfordon är inte längre godkända för direkt annonsering på Robsoft under kategorierna SÄLJES eller KÖPES. Jaktbilar mm. kan dock fortfarande utannonseras till försäljning, men endast som länkar till Blocket under avdelning BLOCKET TIPS.

6. Moderatorerna tar normalt sett inte bort annonser efter en försäljning avslutats. Trådskaparen kan i stället lägga till ordet "Såld/köpt/bytt" i rubrikraden (Man går in i första inlägget och gör den ändringen).

/Robban
Användarvisningsbild
johning
Inlägg: 3166
Blev medlem: 15 jun 2010, 21:12

Dillon 550 conversion kit 32S&W

Inlägg av johning »

Dillon 550 conversion kit 32S&W bytes mot dito i 222/223r.
- Kan æven sæljas.
Fält
Inlägg: 2093
Blev medlem: 21 jan 2016, 15:58

Re: Dillon 550 conversion kit 32S&W

Inlägg av Fält »

För Dillon så är det inte samma shell plate för 32 long som .223, men för Lee pro 1000 är det samma. Så det är värt att prova om du kanske bara behöver en powder funnel.
Användarvisningsbild
johning
Inlägg: 3166
Blev medlem: 15 jun 2010, 21:12

Re: Dillon 550 conversion kit 32S&W

Inlägg av johning »

Tack! Jag har tyværr redan testat; jag har råkar ha en Lee 1000 med 32 shellplate som jag laddat 223 i.
- Tyværr ær shell dillons shell plate før tjock før att passa 223an då hylsans flæns tyærr ær før smal. Så just med dillon ær det tyværr inte ett alternativ. Vilket ær surt; før jag trodde det skulle funka då jag fick klart før mig att jag fick med ett kit før 32.