Borta

Moderatorer: Ulrik, Trond Åsly, taxen, Stefan.K, potatiskastare, PerN, mecke, Kari Lindström, Fritz Kraut

Kategoriregler
Regler för Annonstorget

1. Endast privatpersoner får annonsera på Annonstorget. Näringsidkare är välkomna att kontakta robban@robsoft.nu" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false; för överenskommelse om annonsering.

2. Varor och erbjudanden ska vara lagliga att använda, samt stämma överens med god etik för jägare och skyttar. Militära produkter utan rimlig anknytning till jakt och skytte får ej bjudas ut. Är du tveksam, kontakta en moderator eller Robban innan du bjuder din vara. Varor som säljs ska ha ett fastställt pris. Säljare och köpare är givetvis fria att förhandla om priset, men auktioner är inte tillåtna.

3. Inlägg och annonser som inte stämmer med dessa regler, eller som moderator anser olämpliga, avlägsnas utan föregående varning.

4.Vid ammunitionsförsäljning är det upp till säljaren att tillse att köparen har erfoderliga tillstånd för inköp.

5. Varan skall vara förknippad med jakt, vapen och skytte. Motorfordon är inte längre godkända för direkt annonsering på Robsoft under kategorierna SÄLJES eller KÖPES. Jaktbilar mm. kan dock fortfarande utannonseras till försäljning, men endast som länkar till Blocket under avdelning BLOCKET TIPS.

6. Moderatorerna tar normalt sett inte bort annonser efter en försäljning avslutats. Trådskaparen kan i stället lägga till ordet "Såld/köpt/bytt" i rubrikraden (Man går in i första inlägget och gör den ändringen).

/Robban
Peoljo
Inlägg: 150
Blev medlem: 23 jul 2016, 21:47

Borta

Inlägg av Peoljo »

Båda borta
Senast redigerad av 2 Peoljo, redigerad totalt 20 gång.
Mogge-se
Inlägg: 432
Blev medlem: 04 okt 2012, 18:52
Ort: I SKOGEN

Re: Stalon X108 & X149 Fronter .375 mot .30

Inlägg av Mogge-se »

Jag har en 149 front i kaliber .30 som kanske har gått lite mer än din men inte så värst mycket. Kan tänka mig att byta så skulle jag kunna använda den dämparen till min 9,3a. Skickar du ett pm så kan vi ta det därifrån.
HELIX, när du vill vara dig själv för en stund.
Peoljo
Inlägg: 150
Blev medlem: 23 jul 2016, 21:47

Borta

Inlägg av Peoljo »

149-front fixad tack vare Mogge.
108-fronten såld.