R93 grs kolv bytes mot kkc kolv.

Moderatorer: Ulrik, Trond Åsly, taxen, Stefan.K, potatiskastare, PerN, mecke, Kari Lindström, Fritz Kraut

Kategoriregler
Regler för Annonstorget

1. Endast privatpersoner får annonsera på Annonstorget. Näringsidkare är välkomna att kontakta robban@robsoft.nu" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false; för överenskommelse om annonsering.

2. Varor och erbjudanden ska vara lagliga att använda, samt stämma överens med god etik för jägare och skyttar. Militära produkter utan rimlig anknytning till jakt och skytte får ej bjudas ut. Är du tveksam, kontakta en moderator eller Robban innan du bjuder din vara. Varor som säljs ska ha ett fastställt pris. Säljare och köpare är givetvis fria att förhandla om priset, men auktioner är inte tillåtna.

3. Inlägg och annonser som inte stämmer med dessa regler, eller som moderator anser olämpliga, avlägsnas utan föregående varning.

4.Vid ammunitionsförsäljning är det upp till säljaren att tillse att köparen har erfoderliga tillstånd för inköp.

5. Varan skall vara förknippad med jakt, vapen och skytte. Motorfordon är inte längre godkända för direkt annonsering på Robsoft under kategorierna SÄLJES eller KÖPES. Jaktbilar mm. kan dock fortfarande utannonseras till försäljning, men endast som länkar till Blocket under avdelning BLOCKET TIPS.

6. Moderatorerna tar normalt sett inte bort annonser efter en försäljning avslutats. Trådskaparen kan i stället lägga till ordet "Såld/köpt/bytt" i rubrikraden (Man går in i första inlägget och gör den ändringen).

/Robban
Linder
Inlägg: 69
Blev medlem: 11 jan 2008, 18:39

R93 grs kolv bytes mot kkc kolv.

Inlägg av Linder »

Önskar byta min grs mot en kkc . Kolven är i bra skick , dock använd.
Du har inte behörighet att öppna de filer som bifogats till detta inlägg.

Linder
Inlägg: 69
Blev medlem: 11 jan 2008, 18:39

Re: R93 grs kolv bytes mot kkc kolv.

Inlägg av Linder »

.

Linder
Inlägg: 69
Blev medlem: 11 jan 2008, 18:39

Re: R93 grs kolv bytes mot kkc kolv.

Inlägg av Linder »

Kan tänka mig att sälja grs kolven. 5000:-