CG 63 bytes mot... ja vad för nåt egentligen!? *klart*

Moderatorer: Ulrik, Trond Åsly, taxen, Stefan.K, potatiskastare, PerN, mecke, Kari Lindström, Fritz Kraut

Kategoriregler
Regler för Annonstorget

1. Endast privatpersoner får annonsera på Annonstorget. Näringsidkare är välkomna att kontakta robban@robsoft.nu" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false; för överenskommelse om annonsering.

2. Varor och erbjudanden ska vara lagliga att använda, samt stämma överens med god etik för jägare och skyttar. Militära produkter utan rimlig anknytning till jakt och skytte får ej bjudas ut. Är du tveksam, kontakta en moderator eller Robban innan du bjuder din vara. Varor som säljs ska ha ett fastställt pris. Säljare och köpare är givetvis fria att förhandla om priset, men auktioner är inte tillåtna.

3. Inlägg och annonser som inte stämmer med dessa regler, eller som moderator anser olämpliga, avlägsnas utan föregående varning.

4.Vid ammunitionsförsäljning är det upp till säljaren att tillse att köparen har erfoderliga tillstånd för inköp.

5. Varan skall vara förknippad med jakt, vapen och skytte. Motorfordon är inte längre godkända för direkt annonsering på Robsoft under kategorierna SÄLJES eller KÖPES. Jaktbilar mm. kan dock fortfarande utannonseras till försäljning, men endast som länkar till Blocket under avdelning BLOCKET TIPS.

6. Moderatorerna tar normalt sett inte bort annonser efter en försäljning avslutats. Trådskaparen kan i stället lägga till ordet "Såld/köpt/bytt" i rubrikraden (Man går in i första inlägget och gör den ändringen).

/Robban
Pet-ter
Inlägg: 13
Blev medlem: 10 okt 2018, 11:01
Ort: Umeå

CG 63 bytes mot... ja vad för nåt egentligen!? *klart*

Inlägg av Pet-ter »

Finnes: en fin cg63, som är för lång för mitt vapenskåp, så jag måste skruva isär spettet varenda gång jag ska hantera den. :D

Nummerriktig med Elit diopter och korn, efter vad jag har förstått.

Jag ska lägga upp lite bilder, jag måste bara förminska dom lite först. :lol:

Vad vill jag byta mot då? Tja, jag har ingen hagelbössa. Ej heller någon 22:a. En sån där skum husqvarna enkelskottare i vilken kaliber som helst vore skoj. :D Kom med något förslag!
Senast redigerad av 1 Pet-ter, redigerad totalt 9 gånger.

Pet-ter
Inlägg: 13
Blev medlem: 10 okt 2018, 11:01
Ort: Umeå

Re: CG 63 bytes mot... ja vad för nåt egentligen!?

Inlägg av Pet-ter »

IMG_20190602_120304.jpg
IMG_20190602_120259.jpg
IMG_20190602_120255.jpg
IMG_20190602_120240.jpg
Du har inte behörighet att öppna de filer som bifogats till detta inlägg.

Pet-ter
Inlägg: 13
Blev medlem: 10 okt 2018, 11:01
Ort: Umeå

Re: CG 63 bytes mot... ja vad för nåt egentligen!? *klart*

Inlägg av Pet-ter »

Efter moget övervägande och ett intressant bytesförslag (tack för visat intresse t/c) så har jag bestämt mig för att behålla CG:n.