CZ 455 Varmint Tumhålskolv

Moderatorer: Ulrik, Trond Åsly, taxen, Stefan.K, potatiskastare, PerN, mecke, Kari Lindström, Fritz Kraut

Kategoriregler
Regler för Annonstorget

1. Endast privatpersoner får annonsera på Annonstorget. Näringsidkare är välkomna att kontakta robban@robsoft.nu" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false; för överenskommelse om annonsering.

2. Varor och erbjudanden ska vara lagliga att använda, samt stämma överens med god etik för jägare och skyttar. Militära produkter utan rimlig anknytning till jakt och skytte får ej bjudas ut. Är du tveksam, kontakta en moderator eller Robban innan du bjuder din vara. Varor som säljs ska ha ett fastställt pris. Säljare och köpare är givetvis fria att förhandla om priset, men auktioner är inte tillåtna.

3. Inlägg och annonser som inte stämmer med dessa regler, eller som moderator anser olämpliga, avlägsnas utan föregående varning.

4.Vid ammunitionsförsäljning är det upp till säljaren att tillse att köparen har erfoderliga tillstånd för inköp.

5. Varan skall vara förknippad med jakt, vapen och skytte. Motorfordon är inte längre godkända för direkt annonsering på Robsoft under kategorierna SÄLJES eller KÖPES. Jaktbilar mm. kan dock fortfarande utannonseras till försäljning, men endast som länkar till Blocket under avdelning BLOCKET TIPS.

6. Moderatorerna tar normalt sett inte bort annonser efter en försäljning avslutats. Trådskaparen kan i stället lägga till ordet "Såld/köpt/bytt" i rubrikraden (Man går in i första inlägget och gör den ändringen).

/Robban
Peoljo
Inlägg: 170
Blev medlem: 23 jul 2016, 21:47

CZ 455 Varmint Tumhålskolv

Inlägg av Peoljo »

Hallå!
Skulle vilja byta min original tumhålskolv till en standardkolv eller liknande.
Kolven är i mycket bra skick.
Bild
Peoljo
Inlägg: 170
Blev medlem: 23 jul 2016, 21:47

Re: CZ 455 Varmint Tumhålskolv

Inlägg av Peoljo »

Upp


Skickat från min iPhone med Tapatalk
Robert.M
Inlägg: 1450
Blev medlem: 11 nov 2009, 17:52
Ort: Västerbotten

Re: CZ 455 Varmint Tumhålskolv

Inlägg av Robert.M »

Sälja?