Tikka MDT mot PSE *bytt*

Moderatorer: Ulrik, Trond Åsly, taxen, Stefan.K, potatiskastare, PerN, mecke, Kari Lindström, Fritz Kraut

Kategoriregler
Regler för Annonstorget

1. Endast privatpersoner får annonsera på Annonstorget. Näringsidkare är välkomna att kontakta robban@robsoft.nu" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false; för överenskommelse om annonsering.

2. Varor och erbjudanden ska vara lagliga att använda, samt stämma överens med god etik för jägare och skyttar. Militära produkter utan rimlig anknytning till jakt och skytte får ej bjudas ut. Är du tveksam, kontakta en moderator eller Robban innan du bjuder din vara. Varor som säljs ska ha ett fastställt pris. Säljare och köpare är givetvis fria att förhandla om priset, men auktioner är inte tillåtna.

3. Inlägg och annonser som inte stämmer med dessa regler, eller som moderator anser olämpliga, avlägsnas utan föregående varning.

4.Vid ammunitionsförsäljning är det upp till säljaren att tillse att köparen har erfoderliga tillstånd för inköp.

5. Varan skall vara förknippad med jakt, vapen och skytte. Motorfordon är inte längre godkända för direkt annonsering på Robsoft under kategorierna SÄLJES eller KÖPES. Jaktbilar mm. kan dock fortfarande utannonseras till försäljning, men endast som länkar till Blocket under avdelning BLOCKET TIPS.

6. Moderatorerna tar normalt sett inte bort annonser efter en försäljning avslutats. Trådskaparen kan i stället lägga till ordet "Såld/köpt/bytt" i rubrikraden (Man går in i första inlägget och gör den ändringen).

/Robban
PLK
Inlägg: 637
Blev medlem: 19 apr 2012, 09:30
Ort: Boden

Tikka MDT mot PSE *bytt*

Inlägg av PLK »

Har ett mdt LSS XL gen2 till tikka Short action, med vikadapter och nv-hood, svart. Men är sugen på en pse stock istället, i första hand en e-lite men även en e-tac är av intresse!

*bytt och klart*
Senast redigerad av 1 PLK, redigerad totalt 18 gånger.
Wellibite
Inlägg: 201
Blev medlem: 25 aug 2021, 12:49

Re: Tikka MDT mot PSE

Inlägg av Wellibite »

Vilken bakstock har du på den ?
Tikka67
Inlägg: 113
Blev medlem: 28 jun 2018, 12:18

Re: Tikka MDT mot PSE

Inlägg av Tikka67 »

PM
PLK
Inlägg: 637
Blev medlem: 19 apr 2012, 09:30
Ort: Boden

Re: Tikka MDT mot PSE

Inlägg av PLK »

Wellibite skrev: 14 jan 2022, 20:54 Vilken bakstock har du på den ?
Det är en mdt srs-short fixed Interface på den.