browning bar mk3 adjustable

Moderatorer: Ulrik, Trond Åsly, taxen, Stefan.K, potatiskastare, PerN, mecke, Kari Lindström, Fritz Kraut

Kategoriregler
Regler för Annonstorget

1. Endast privatpersoner får annonsera på Annonstorget. Näringsidkare är välkomna att kontakta robban@robsoft.nu" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false; för överenskommelse om annonsering.

2. Varor och erbjudanden ska vara lagliga att använda, samt stämma överens med god etik för jägare och skyttar. Militära produkter utan rimlig anknytning till jakt och skytte får ej bjudas ut. Är du tveksam, kontakta en moderator eller Robban innan du bjuder din vara. Varor som säljs ska ha ett fastställt pris. Säljare och köpare är givetvis fria att förhandla om priset, men auktioner är inte tillåtna.

3. Inlägg och annonser som inte stämmer med dessa regler, eller som moderator anser olämpliga, avlägsnas utan föregående varning.

4.Vid ammunitionsförsäljning är det upp till säljaren att tillse att köparen har erfoderliga tillstånd för inköp.

5. Varan skall vara förknippad med jakt, vapen och skytte. Motorfordon är inte längre godkända för direkt annonsering på Robsoft under kategorierna SÄLJES eller KÖPES. Jaktbilar mm. kan dock fortfarande utannonseras till försäljning, men endast som länkar till Blocket under avdelning BLOCKET TIPS.

6. Moderatorerna tar normalt sett inte bort annonser efter en försäljning avslutats. Trådskaparen kan i stället lägga till ordet "Såld/köpt/bytt" i rubrikraden (Man går in i första inlägget och gör den ändringen).

/Robban
Preben13
Inlägg: 244
Blev medlem: 01 jan 2010, 19:21
Ort: Vollsjö

browning bar mk3 adjustable

Inlägg av Preben13 »

Är sugen på en repeter igen, bössan skjuter snuskigt bra för en halvauto.
Kaliber 308. Gängad och justerad för dämpare 14x1
Kan bytas bort med eller utan svängmontage från eaw med 2 uppsättningar ringar 30mm
Är sugen i en bössa med lite vikt i, dvs inga light bössor, och kalibrar i den lägre skalan, ej ute efter någon magnum, typ 270 308, udda kalibrar inga problem då ingen köpeammo går genom mina bössor
Bytesvärde beroende på vad som skall följa med, ren bössa med original magasinet 18000, gängningen gick på 2500:-

Så är du nästa snabbskjutare på svinen o behöver halvauto o sitter på en fin repeter så hör av dig, kan både ge o få slantar mellan. Bild

Skickat från min EML-L29 via Tapatalk

Beretta 391
Whinchester m70 coyote 300 wsm helia 3-12x56
Mannlicher 222 helstock s&b 6x42
Sako quad 22lr 17 hmr
Browning bar 308
Tikka sporter 308 på ingående