Nya åtgärder och beslut om Robsoft

Här kan ni diskutera om lite vad som helst.

Moderatorer: Trond Åsly, PerN

Användarvisningsbild
mecke
Moderator
Inlägg: 8652
Blev medlem: 02 mar 2001, 20:26
Ort: Sweden

Nya åtgärder och beslut om Robsoft

Inlägg av mecke »

Nu har vi moderatorer och administratörer diskuterat våra egna åsikter om forumet och även tagit del av inkomna förslag från Er, i samråd har vi beslutat följande

* Två nya moderatorer kommer att utses för att få in "nytt blod" och även för att möta upp robsofts stora tillväxt.

* En generell tråd för att fånga upp och diskutera Era förslag och åsikter hur forumet kan göras bättre kommer skapas "Robsofts förslagslåda".
http://forum.robsoft.nu/viewtopic.php?f=63&t=115728" onclick="window.open(this.href);return false;

*Inga öppna angrepp tillåtes mot moderatorer eller adminstratörer. All kritik beträffande moderering eller moderatorer skall alltid kommuniceras via mail eller PM direkt till resp moderator.

* Banning är som regel tidsbegränsad, allt ifrån en vecka till fler beroende på vad som har hänt. Den som bli bannad kommer att se information om varför, hur länge och har även möjligheten att skicka mail till Robban. Vi ser inga skäl till att det skall offentliggöras. Om forist blivit bannat, så leder påloggning med ny användare automatisk till ny banning samt ger t.ex förlängning av banningsperioden om än temporär sådan. Alltså, det är personen bakom åsikterna som bannas och inte signaturen eller åsikterna.

* Vi kommer sätta igång att se över/revidera reglerna som accepteras i samband med medlemskapet på Robsoft när de två nya moderatorerna är i tjänst.
http://forum.robsoft.nu/rules.php" onclick="window.open(this.href);return false;


Mecke
Moderator
.338 Federal: As BIG and HEAVY as a little cartridge can get and still be FAST