Eftermarknads-trycke M98

Här kan du lägga in en annons om du söker något speciellt du önskar köpa.

Moderatorer: Ulrik, Trond Åsly, taxen, Stefan.K, potatiskastare, PerN, mecke, Kari Lindström, Fritz Kraut

Kategoriregler
Regler för Annonstorget

1. Endast privatpersoner får annonsera på Annonstorget. Näringsidkare är välkomna att kontakta robban@robsoft.nu" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false; för överenskommelse om annonsering.

2. Varor och erbjudanden ska vara lagliga att använda, samt stämma överens med god etik för jägare och skyttar. Militära produkter utan rimlig anknytning till jakt och skytte får ej bjudas ut. Är du tveksam, kontakta en moderator eller Robban innan du bjuder din vara. Varor som säljs ska ha ett fastställt pris. Säljare och köpare är givetvis fria att förhandla om priset, men auktioner är inte tillåtna.

3. Inlägg och annonser som inte stämmer med dessa regler, eller som moderator anser olämpliga, avlägsnas utan föregående varning.

4.Vid ammunitionsförsäljning är det upp till säljaren att tillse att köparen har erfoderliga tillstånd för inköp.

5. Varan skall vara förknippad med jakt, vapen och skytte. Motorfordon är inte längre godkända för direkt annonsering på Robsoft under kategorierna SÄLJES eller KÖPES. Jaktbilar mm. kan dock fortfarande utannonseras till försäljning, men endast som länkar till Blocket under avdelning BLOCKET TIPS.

6. Moderatorerna tar normalt sett inte bort annonser efter en försäljning avslutats. Trådskaparen kan i stället lägga till ordet "Såld/köpt/bytt" i rubrikraden (Man går in i första inlägget och gör den ändringen).

/Robban
Bergan^
Inlägg: 7
Blev medlem: 07 mar 2022, 00:30

Eftermarknads-trycke M98

Inlägg av Bergan^ »

Hej,

Tänker mig att det säkert finns någon på forumet som har ett trycke till en M98, till övers. Jag vågar inte själv pilla med mitt orginaltrycke som är för tungt för att jag ska tycka att det är roligt att skjuta, har blivit tyngre med tiden känns det som. Tänker mig Timney eller liknande, kravet är funktionalitet och bra pris.

/ Bergan
MrTackelberry
Inlägg: 1851
Blev medlem: 10 dec 2005, 00:54
Ort: Överbilla utanför Örnsköldsvik

Re: Eftermarknads-trycke M98

Inlägg av MrTackelberry »

HVA M17 12/70
Anschutz 54 Match TILL SALU
Sauer Super Lyx 30-06
Sako AII 6mm Norma BR
Win 70 Coyote 300WSM
Montana Rifle Company 1999 7mm Wby Mag
Winchester European 1500 XTR 12/70