Vapenlampa Streamlight TLR-2 HL G ¤¤¤ SÅLD ¤¤¤

Här har du annonstorget i ny tappning dvs. Här kan du lägga in annonser på saker du önskar sälja.

Moderatorer: Ulrik, Trond Åsly, taxen, Stefan.K, potatiskastare, PerN, mecke, Kari Lindström, Fritz Kraut

Kategoriregler
Regler för Annonstorget

1. Endast privatpersoner får annonsera på Annonstorget. Näringsidkare är välkomna att kontakta robban@robsoft.nu" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false; för överenskommelse om annonsering.

2. Varor och erbjudanden ska vara lagliga att använda, samt stämma överens med god etik för jägare och skyttar. Militära produkter utan rimlig anknytning till jakt och skytte får ej bjudas ut. Är du tveksam, kontakta en moderator eller Robban innan du bjuder din vara. Varor som säljs ska ha ett fastställt pris. Säljare och köpare är givetvis fria att förhandla om priset, men auktioner är inte tillåtna.

3. Inlägg och annonser som inte stämmer med dessa regler, eller som moderator anser olämpliga, avlägsnas utan föregående varning.

4.Vid ammunitionsförsäljning är det upp till säljaren att tillse att köparen har erfoderliga tillstånd för inköp.

5. Varan skall vara förknippad med jakt, vapen och skytte. Motorfordon är inte längre godkända för direkt annonsering på Robsoft under kategorierna SÄLJES eller KÖPES. Jaktbilar mm. kan dock fortfarande utannonseras till försäljning, men endast som länkar till Blocket under avdelning BLOCKET TIPS.

6. Moderatorerna tar normalt sett inte bort annonser efter en försäljning avslutats. Trådskaparen kan i stället lägga till ordet "Såld/köpt/bytt" i rubrikraden (Man går in i första inlägget och gör den ändringen).

/Robban
Användarvisningsbild
HappyShooting
Inlägg: 460
Blev medlem: 12 aug 2017, 21:43

Vapenlampa Streamlight TLR-2 HL G ¤¤¤ SÅLD ¤¤¤

Inlägg av HappyShooting »

Säljer en oanvänd Vapenlampa:

Streamlight TLR-2 HL G

Som ni ser på bilderna så har jag två st...en som jag använder & pga min närmast neurotiska vilja att när jag kan alltid ha en backup av saker & ting...så köpte jag en till (den jag nu säljer) som legat i vapenskåpet utifall att något skulle hända med den jag redan har...men dels har inget hänt & dels så byter jag snart till annan Glock plattform som kräver annan formfaktor på vapenlampa.

Streamlighten jag säljer är endast provmonterad på min Shadow 2á & funktionstestad...dvs den fungerar som den skall...men, den har aldrig lämnat huset....mao absolut nyskick !

Pris: 3900kr inkl spårbar frakt

Betalning sker via Swish !

¤¤¤ SÅLD ¤¤¤

Bild

Bild
Mrwressmark
Inlägg: 5
Blev medlem: 03 maj 2020, 21:07

Re: Vapenlampa Streamlight TLR-2 HL G ¤¤¤ SÅLD ¤¤¤

Inlägg av Mrwressmark »

Är denne kvar?