Blaser R93 i 308 Win säljes!

Här har du annonstorget i ny tappning dvs. Här kan du lägga in annonser på saker du önskar sälja.

Moderatorer: Ulrik, Trond Åsly, taxen, Stefan.K, potatiskastare, PerN, mecke, Kari Lindström, Fritz Kraut

Kategoriregler
Regler för Annonstorget

1. Endast privatpersoner får annonsera på Annonstorget. Näringsidkare är välkomna att kontakta robban@robsoft.nu" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false; för överenskommelse om annonsering.

2. Varor och erbjudanden ska vara lagliga att använda, samt stämma överens med god etik för jägare och skyttar. Militära produkter utan rimlig anknytning till jakt och skytte får ej bjudas ut. Är du tveksam, kontakta en moderator eller Robban innan du bjuder din vara. Varor som säljs ska ha ett fastställt pris. Säljare och köpare är givetvis fria att förhandla om priset, men auktioner är inte tillåtna.

3. Inlägg och annonser som inte stämmer med dessa regler, eller som moderator anser olämpliga, avlägsnas utan föregående varning.

4.Vid ammunitionsförsäljning är det upp till säljaren att tillse att köparen har erfoderliga tillstånd för inköp.

5. Varan skall vara förknippad med jakt, vapen och skytte. Motorfordon är inte längre godkända för direkt annonsering på Robsoft under kategorierna SÄLJES eller KÖPES. Jaktbilar mm. kan dock fortfarande utannonseras till försäljning, men endast som länkar till Blocket under avdelning BLOCKET TIPS.

6. Moderatorerna tar normalt sett inte bort annonser efter en försäljning avslutats. Trådskaparen kan i stället lägga till ordet "Såld/köpt/bytt" i rubrikraden (Man går in i första inlägget och gör den ändringen).

/Robban
Belting
Inlägg: 17
Blev medlem: 24 nov 2014, 02:30

Blaser R93 i 308 Win säljes!

Inlägg av Belting »

Blaser R93 i 308 Win säljes!

Blaser R93 Professional Ghost säljes i kaliber 308 Win. Med Ghost menas att kolven är grå till färgen och inte grön som standard.

Pipan har gått ca 300-350 skott. Pipan är kapad av Stalon, gängad i M14. Fasta riktmedel borttagna av vapentekniker men finns kvar och följer givetvis med vid köp.

Bössan säljes med en dämpare, Triton Hunter i gäng M14. Dämparen har gått mindre skott än bössan.

Kolvkam från Kalix Teknik sitter monterad på kolven. Med på köpet kommer även en rekylbroms från RCC i M14.

Till bössan så följer även ett fäste, Blaser original med ringar för kikarsikten på 30 mm.

Geväret och tillbehör är i mycket bra skick och priset jag har tänkt är 27.000 kr för hela paketet. OBS! Säljer ej lösa delar från paketet! Detta är ett komplett vapen ifall jag varit otydlig på något sätt!

Jag tar mig rätt att neka icke seriösa köpare om någon sådan dyker upp!

Om frågor uppkommer så skriv ett meddelande så ska jag svara så fort jag kan!