RRO funderingar

Skriv gärna vad som är dåligt eller bra med Rob's Reloading Organizer
Dahla
Inlägg: 375
Blev medlem: 03 okt 2004, 10:45
Ort: Östergötland

RRO funderingar

Inlägg av Dahla »

Jag har aldrig tidigare laddat ner RRO men gjorde det igår. Jag installerade på en maskin med Windows 10 och hade lite småproblem med det men det gick att lösa. Felmeddelandet jag fick vid installationen är följande: Kunde inte registrera COM (ActiveX) control: C:\Program Files\Common Files\microsoft shared\Dao\Dao350.dll Felaktig kod returnerad av DllRegisterServer (0) Det saknas en fil som heter Dao350.dll som ska ligga i (engelskt windows) C:\Program Files\Common Files\microsoft shared\Dao\ eller alternativt i (svenskt windows) C:\Program\Common Files\microsoft shared\Dao\

Filen finns här: http://download.microsoft.com/download/ ... newdao.exe" onclick="window.open(this.href);return false;

Tankar man hem dll-filen och lägger den i rätt katalog innan man startar installationsprogrammet borde det inte vara några problem. Robban kanske kan baka in den filen i installationsprogrammet vid nästa uppdatering.

Jag kunde inte få hem databasen med användarnas data och såg nu att Robban har mailat databasen till dom som vill ha den. Skulle man inte kunna skapa en kopia av databasen några ggr om året som man zippar och lägger i ut via google drive eller liknande så användarna kan tanka hem när man önskar få tag på filen?

Programmet verkar ju vara klockrent för att dokumentera och organisera. Önskvärt vore ju en app för Android och iOS också. :)

Jag ska försöka få tid till att stresstesta programmet lite... insåg att det är 30 dagar testversion och att vissa funktioner sen slutar fungera... typiskt att man väljer att tanka ner det när det är som mest att göra på hemmaplan :)
http://www.swexit.se