Laddatabasen funkar inte

Skriv gärna vad som är dåligt eller bra med Rob's Reloading Organizer
Användarvisningsbild
Ingvar
Inlägg: 36242
Blev medlem: 17 nov 2002, 12:08
Ort: Nollåttaland

Re: Laddatabasen funkar inte

Inlägg av Ingvar »


Nabo skrev: Kommer ikke inn nå.
Er det bare meg?
NEJ!
Robban har en uppgift att fixa detta med "baser"



Jagar i Västerbotten & Värmland.
Medlem i 550 grain - klubben.
Användarvisningsbild
Islänningen
Inlägg: 697
Blev medlem: 13 mar 2015, 00:23
Ort: Hönö

Re: Laddatabasen funkar inte

Inlägg av Islänningen »

Går inte att lägga in data.
Skärmklipp.JPG
Du har inte behörighet att öppna de filer som bifogats till detta inlägg.
Tikka T3 8X57IS
Sauer STR200 6.5X55, Arken EPL-4 6-24X50, Jaki Sniper
Ruger PCC 9X19
Win SX4 12ga.
Tikka T1x 22lr.
Ruger SFAR
Användarvisningsbild
Anders Ö
Inlägg: 13255
Blev medlem: 31 jan 2002, 21:01
Ort: Hagsta Sweden Född 69

Re: Laddatabasen funkar inte

Inlägg av Anders Ö »

Gick hur bra som helst för mig iallafall.

https://www.robsoft.nu/databaser/laddatabas/
Screenshot_20230629_192929_Samsung Internet.jpg
Du har inte behörighet att öppna de filer som bifogats till detta inlägg.
EGNA undersökningar är bättre än andras teorier. :mrgreen:

Alternativa Lösningas Mästare.... ;-)

https://www.instagram.com/reel/Cy9YX_XRcO3/?igshid=MTJlN29pcXl0cnU5cg==

Vill ni köpa Rävpipa, Plåtbiten, så skicka ett PM A.Ö
Användarvisningsbild
turbo87
Inlägg: 2812
Blev medlem: 27 mar 2006, 09:43
Ort: Norrköping

Re: Laddatabasen funkar inte

Inlägg av turbo87 »

Anders Ö skrev: 29 jun 2023, 19:32 Gick hur bra som helst för mig iallafall.

https://www.robsoft.nu/databaser/laddatabas/

Screenshot_20230629_192929_Samsung Internet.jpg
Lägga in ny data har inte funkat på flera månader för mig iaf, vilket styrks av att det varit samma laddningar på förstasidan lika länge
Vänsterskytt!
Tävlar i olympisk skeet
Sako carbonlight 308win Helia 5 1-5 pdot & Swarovski z3 4-12x50
AZ 1900 lux 308win Hawke Frontier 2,5-15x50
AZ kombi 12/6,5x55
Beretta 682 gold E adj

Jagar med Drax samt ADB
Användarvisningsbild
Anders Ö
Inlägg: 13255
Blev medlem: 31 jan 2002, 21:01
Ort: Hagsta Sweden Född 69

Re: Laddatabasen funkar inte

Inlägg av Anders Ö »

Ahh missuppfattade (lägga in )... :oops:
EGNA undersökningar är bättre än andras teorier. :mrgreen:

Alternativa Lösningas Mästare.... ;-)

https://www.instagram.com/reel/Cy9YX_XRcO3/?igshid=MTJlN29pcXl0cnU5cg==

Vill ni köpa Rävpipa, Plåtbiten, så skicka ett PM A.Ö
hinkraka
Inlägg: 3634
Blev medlem: 30 aug 2008, 12:43
Ort: Luleå

Re: Laddatabasen funkar inte

Inlägg av hinkraka »

turbo87 skrev: 29 jun 2023, 22:34
Anders Ö skrev: 29 jun 2023, 19:32 Gick hur bra som helst för mig iallafall.

https://www.robsoft.nu/databaser/laddatabas/

Screenshot_20230629_192929_Samsung Internet.jpg
Lägga in ny data har inte funkat på flera månader för mig iaf, vilket styrks av att det varit samma laddningar på förstasidan lika länge
Felsökaren i mig vill fråga om du får samma problem med flera webbläsare. Samtidigt känns det inte som att det ska ge de felmeddelanden som i bilden. Det ser ut att vara problem vid anropen mot databasens behörigheter.
E-mail på internet skrivs med fördel ut som "adress (at) domän . xxx" istället för "adress@domän.xxx" för att undvika att åka på spam.
Användarvisningsbild
MR:HillBilly
Inlägg: 59
Blev medlem: 25 nov 2007, 14:32
Ort: Norrbotten

Re: Laddatabasen funkar inte

Inlägg av MR:HillBilly »

Kommer inte in i laddatabasen, är det bara för mig det strular?
Ruger 375 M77 Hawkeye Alaskan
Sako S20 Hunter 300 winmag
Ruger no1 243w
Ruger pc carbine 9x19
Brno cz 452 22lr
Benelli M2
Användarvisningsbild
Ingvar
Inlägg: 36242
Blev medlem: 17 nov 2002, 12:08
Ort: Nollåttaland

Re: Laddatabasen funkar inte

Inlägg av Ingvar »


MR:HillBilly skrev: Kommer inte in i laddatabasen, är det bara för mig det strular?
Service / underhåll pågår.



Jagar i Västerbotten & Värmland.
Medlem i 550 grain - klubben.
Användarvisningsbild
Zethor
Inlägg: 3
Blev medlem: 05 sep 2023, 19:16
Ort: Knivsta

Re: Laddatabasen funkar inte

Inlägg av Zethor »

Någon som vet om det finns en prognos om när den kommer upp igen? :roll:
"Vad kan gå fel?" :shock: :D

[Jagar i skogarna runt Uppsala]
Kalibrar:
.308
.264
.222
Användarvisningsbild
Ingvar
Inlägg: 36242
Blev medlem: 17 nov 2002, 12:08
Ort: Nollåttaland

Re: Laddatabasen funkar inte

Inlägg av Ingvar »


Zethor skrev: Någon som vet om det finns en prognos om när den kommer upp igen? :roll:
Den är uppe NU åtminstingen
https://www.robsoft.nu/databaser/laddatabas

NOTERA varningen.






Jagar i Västerbotten & Värmland.
Medlem i 550 grain - klubben.
r1no1
Inlägg: 4874
Blev medlem: 30 aug 2008, 14:32

Re: Laddatabasen funkar inte

Inlägg av r1no1 »

Berättigad VARNING!
Lillebrorsan
Inlägg: 47
Blev medlem: 07 feb 2021, 22:38

Re: Laddatabasen funkar inte

Inlägg av Lillebrorsan »

Ännu en som undrar varför det inte går att lägga till egna laddningar i laddatabasen..