Jägarkäk

Dela med er av era kulinariska upplevelser

Moderatorer: taxen, Fritz Kraut

  • Anslag
    Svar
    Visningar
    Senaste inlägget
  • Vapen till salu!
    av Robban » » i Viktig Information
    19 Svar
    24968 Visningar
    Senaste inlägget av Ghawq1
  • Trådar
    Svar
    Visningar
    Senaste inlägget
  • Långsam infrysning av kött?
    av Jasonlag »
    17 Svar
    562 Visningar
    Senaste inlägget av jdrotz
  • Ikväll serveras..
    av Triggerhappy »
    4142 Svar
    348516 Visningar
    Senaste inlägget av fugazi
  • Panikrökning
    av joelfrodin »
    14 Svar
    1106 Visningar
    Senaste inlägget av joelfrodin
  • Biltong-box för att torka kött
    av Dick.lar »
    15 Svar
    699 Visningar
    Senaste inlägget av lone_wolf
  • Slakt/köttvikt Dovhjort?
    av Jasonlag »
    5 Svar
    458 Visningar
    Senaste inlägget av Jasonlag
  • Fajitas på älg
    av doomer77 »
    13 Svar
    611 Visningar
    Senaste inlägget av mecke
  • Gåsrecept
    av MatsN »
    33 Svar
    18695 Visningar
    Senaste inlägget av Hägge
  • Ska börja röka -tips på bra saker att köpa och inköpsställen.
    av Winkvist »
    11 Svar
    1208 Visningar
    Senaste inlägget av Haugis
  • Tacka vet jag får!
    av salkin »
    25 Svar
    1970 Visningar
    Senaste inlägget av RSV-R
  • vakuumpackare - tips?
    av Tomps »
    35 Svar
    1461 Visningar
    Senaste inlägget av kingfisher
  • Sous Vide
    av Krister.B. »
    365 Svar
    83323 Visningar
    Senaste inlägget av greyling
  • ViltMacka med pommes
    av Anders Ö »
    8 Svar
    1953 Visningar
    Senaste inlägget av Anders Ö
  • Äta vilt som gått 1dygn med skottskada?
    av Ragnarsson96 »
    8 Svar
    826 Visningar
    Senaste inlägget av Ragnarsson96
  • Säl - trikiner?
    av Voh »
    20 Svar
    1228 Visningar
    Senaste inlägget av Islänningen
  • Julskinkesäsongen är igång
    av rajonbh »
    13 Svar
    777 Visningar
    Senaste inlägget av Mr X
  • Kötthanteringsfråga - hjälp
    av Tomps »
    9 Svar
    445 Visningar
    Senaste inlägget av Tomps
  • Dovhjort - På väg in i brunst. Stark smak, hur tillaga?
    av daste »
    6 Svar
    409 Visningar
    Senaste inlägget av lone_wolf
  • Rimma stekfläsk av vildsvin.
    av kapsyl »
    0 Svar
    244 Visningar
    Senaste inlägget av kapsyl
  • Middag efter jakten?
    av J f n Fjollträsk »
    4 Svar
    825 Visningar
    Senaste inlägget av börje
  • Älgkebab, tips på sås?
    av Divebelow »
    8 Svar
    842 Visningar
    Senaste inlägget av ZeZ
  • Förvara inte ättika ihop med vaccummaskin
    av Villrådig »
    0 Svar
    609 Visningar
    Senaste inlägget av Villrådig
  • Kräftor.
    av salkin »
    5 Svar
    689 Visningar
    Senaste inlägget av salkin
  • Innertemperatur duva & skogsfågel
    av Huggved »
    5 Svar
    1753 Visningar
    Senaste inlägget av J.Tännström
  • Rökt kött i Webergrillen
    av Anders Ö »
    119 Svar
    29061 Visningar
    Senaste inlägget av Grottulf
  • KALLRÖKA rådjursfiol
    av fox1 »
    21 Svar
    1222 Visningar
    Senaste inlägget av fox1
  • Röka tjäderkött direkt från frysen
    av DohnnyJepp »
    11 Svar
    909 Visningar
    Senaste inlägget av karelsk blandning
  • Kebab på vildsvin
    av Flanderz »
    5 Svar
    798 Visningar
    Senaste inlägget av tjuröga
  • El,kol eller gasolgrill?
    av win307 »
    63 Svar
    3688 Visningar
    Senaste inlägget av win307
  • Testa eller inte testa för trikiner
    av älg »
    13 Svar
    1206 Visningar
    Senaste inlägget av Arctic
  • Tips på tillbehör
    av Flundh »
    0 Svar
    365 Visningar
    Senaste inlägget av Flundh
  • Dags att börja torka kött!
    av Huggved »
    49 Svar
    6975 Visningar
    Senaste inlägget av Canta
  • Trana.. Bortglömd delikatess?
    av rajonbh »
    26 Svar
    3235 Visningar
    Senaste inlägget av jonas
  • Torrmörning...
    av Rolf69 »
    7 Svar
    818 Visningar
    Senaste inlägget av Haugis
  • Den jägarmässiga tråden om barbequesås
    av TekDr »
    27 Svar
    7963 Visningar
    Senaste inlägget av Mr Hunter
  • Rådjursstek blir för mört
    av Anton.u »
    27 Svar
    4038 Visningar
    Senaste inlägget av Zuxe
  • Hur länge kan kött ligga i saltlag?
    av Glooie »
    20 Svar
    7236 Visningar
    Senaste inlägget av lone_wolf
  • Grava orre/tjäder
    av Nox124 »
    7 Svar
    1545 Visningar
    Senaste inlägget av Landforss
  • Dovfärs från 2014
    av älg »
    19 Svar
    1815 Visningar
    Senaste inlägget av börje
  • Vitt ludd/mögel på hängt vilt?
    av Jasonlag »
    6 Svar
    964 Visningar
    Senaste inlägget av PerT
  • Adexa köttkvarnar
    av Bomark »
    2 Svar
    879 Visningar
    Senaste inlägget av hidendahl
  • "Heta duvor" eller Jalapeno poppers.
    av Projectman »
    1 Svar
    936 Visningar
    Senaste inlägget av Yarric2k
  • Älgtunga
    av Magnus M »
    25 Svar
    4509 Visningar
    Senaste inlägget av fugazi
  • Bra recept för rimmning av vildsvinsskinka?
    av Björnensover »
    15 Svar
    1851 Visningar
    Senaste inlägget av Mulle mek
  • Hur länge håller rådjur i frysen?
    av Mag1 »
    11 Svar
    2635 Visningar
    Senaste inlägget av Tomps
  • Alternativ till grillad korv?
    av Glooie »
    37 Svar
    4514 Visningar
    Senaste inlägget av jimbo!
  • Varför så få styckdetaljer jämfört med nöt?
    av Redbeeerd »
    31 Svar
    3623 Visningar
    Senaste inlägget av Speedy
  • Ta hand om fett
    av Redbeeerd »
    35 Svar
    3418 Visningar
    Senaste inlägget av fugazi
  • Korvstoppning - Pastöriseringstemperatur?
    av daste »
    3 Svar
    1026 Visningar
    Senaste inlägget av Adrock63
  • Den stora burgartråden:
    av fugazi »
    10 Svar
    3972 Visningar
    Senaste inlägget av Schlorven
  • Frysa-mala-frysa, går de?
    av je_hunter »
    13 Svar
    8292 Visningar
    Senaste inlägget av Arctic

Kategoribehörigheter

Du kan inte skapa nya trådar i denna kategori
Du kan inte svara på trådar i denna kategori
Du kan inte redigera dina inlägg i denna kategori
Du kan inte ta bort dina inlägg i denna kategori
Du kan inte bifoga filer i denna kategori