Kolv Sako 85 M

Här har du annonstorget i ny tappning dvs. Här kan du lägga in annonser på saker du önskar sälja.

Moderatorer: Fritz Kraut, PerN, taxen, Kari Lindström, potatiskastare, Trond Åsly, mecke, Stefan.K, Ulrik

Kategoriregler
Regler för Annonstorget

1. Endast privatpersoner får annonsera på Annonstorget. Näringsidkare är välkomna att kontakta robban@robsoft.nu" onclick="window.open(this.href);return false; för överenskommelse om annonsering.

2. Varor och erbjudanden ska vara lagliga att använda, samt stämma överens med god etik för jägare och skyttar. Militära produkter utan rimlig anknytning till jakt och skytte får ej bjudas ut. Är du tveksam, kontakta en moderator eller Robban innan du bjuder din vara. Varor som säljs ska ha ett fastställt pris. Säljare och köpare är givetvis fria att förhandla om priset, men auktioner är inte tillåtna.

3. Inlägg och annonser som inte stämmer med dessa regler, eller som moderator anser olämpliga, avlägsnas utan föregående varning.

4.Vid ammunitionsförsäljning är det upp till säljaren att tillse att köparen har erfoderliga tillstånd för inköp.

5. Varan skall vara förknippad med jakt, vapen och skytte. Motorfordon är inte längre godkända för direkt annonsering på Robsoft under kategorierna SÄLJES eller KÖPES. Jaktbilar mm. kan dock fortfarande utannonseras till försäljning, men endast som länkar till Blocket under avdelning BLOCKET TIPS.

6. Moderatorerna tar normalt sett inte bort annonser efter en försäljning avslutats. Trådskaparen kan i stället lägga till ordet "Såld/köpt/bytt" i rubrikraden (Man går in i första inlägget och gör den ändringen).

/Robban

Kolv Sako 85 M

Inläggav Labansson » 16 jan 2020, 16:08

Kolv till Sako 85 Mediumlåda. Valnöt i hyfsat skick. Rekylklack medföljer, dock inte rembygelfäste. Pris 2000:- plus frakt.
Labansson
 
Inlägg: 57
Blev medlem: 25 jun 2015, 19:56
Ort: Karlstad

Re: Kolv Sako 85 M

Inläggav Lotz » 16 jan 2020, 21:04

Du har pm
Lotz
 
Inlägg: 139
Blev medlem: 09 jun 2012, 19:30


Återgå till Annonstorget - Säljes

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 8X57, dysse, hofboss, sleepy_, Spoket och 7 gäster