Tikka T3x custom långhålls bössa mot kikarsikte

Moderatorer: taxen, Kari Lindström, potatiskastare, Trond Åsly, mecke, Stefan.K, Ulrik, Fritz Kraut, PerN

Kategoriregler
Regler för Annonstorget

1. Endast privatpersoner får annonsera på Annonstorget. Näringsidkare är välkomna att kontakta robban@robsoft.nu" onclick="window.open(this.href);return false; för överenskommelse om annonsering.

2. Varor och erbjudanden ska vara lagliga att använda, samt stämma överens med god etik för jägare och skyttar. Militära produkter utan rimlig anknytning till jakt och skytte får ej bjudas ut. Är du tveksam, kontakta en moderator eller Robban innan du bjuder din vara. Varor som säljs ska ha ett fastställt pris. Säljare och köpare är givetvis fria att förhandla om priset, men auktioner är inte tillåtna.

3. Inlägg och annonser som inte stämmer med dessa regler, eller som moderator anser olämpliga, avlägsnas utan föregående varning.

4.Vid ammunitionsförsäljning är det upp till säljaren att tillse att köparen har erfoderliga tillstånd för inköp.

5. Varan skall vara förknippad med jakt, vapen och skytte. Motorfordon är inte längre godkända för direkt annonsering på Robsoft under kategorierna SÄLJES eller KÖPES. Jaktbilar mm. kan dock fortfarande utannonseras till försäljning, men endast som länkar till Blocket under avdelning BLOCKET TIPS.

6. Moderatorerna tar normalt sett inte bort annonser efter en försäljning avslutats. Trådskaparen kan i stället lägga till ordet "Såld/köpt/bytt" i rubrikraden (Man går in i första inlägget och gör den ändringen).

/Robban

Tikka T3x custom långhålls bössa mot kikarsikte

Inläggav baner85 » 07 okt 2019, 20:32

Tikka t3x med bluprintat lås, picatinnyskena, Mountain tactical pineapple knopp på slutstyckshandtaget, Tac A1 2-stegs trycke, följer även med ett fixat original(mountain tactical fjäder).

Jury 6xc pipa, 1:7" twist, 71cm lång, heavy palma profil. Gått lite drygt 300(har det nedskrivet) smäll och skjuter oerhört bra med allt jag har testat. Följer med laddata till en mysladdning med 108 gr eld match för träning och en tävlingsladdning med 105 gr DL.

Hardy kolfiberpipa, 1:7 twist, 66cm lång och väger ingenting. Värmesprider men dom första 3-4 sitter i en klisterlapp på 100m så är en utmärkt jaktpipa. Gått ca 800 smäll, och är inpassad på låset ovan. Även en del laddata till denna. Komplett bössa med 1kg sikte väger nog under 5.5kg med denna pipa, så passar perfekt för den rörliga jakten.

Behövs bara en låsnyckel och pipblock så byter man pipa snabbt.

KRG Wiskey 3 gen 5 chassi, som är bäddat och följer med både picatinnyskena och arca rail. 2st MDT polymer 10 skotts mag, matar felfritt.

Bägge pipor är gängade m18x1.

Ev att några hundra hylsor och Reddings type S verktyg kan följa med. Även ett Spuhr QDP montage. Beroende på vad det är för byte som gäller.

Kan även skicka med en knappt skjuten .204 ruger pipa, men krävs att en smed passar in ett till slutstycke isåfall.

Släng på ett benstöd, kikarsikte och en mynningsbroms och du har en grym bössa för tävling.

Bytes mot långhållskikarsikte(Julgransriktmedel) eller jaktkikarsikte av bättre kvallisort, ev bytes mot pengar men det kan tas via pm.
4 Bössor och en påväg...
baner85
 
Inlägg: 4271
Blev medlem: 02 aug 2013, 17:51
Ort: Kiruna

Re: Tikka T3x custom långhålls bössa mot kikarsikte

Inläggav baner85 » 09 okt 2019, 18:54

Bilder kan skickas till telefon eller mail.
4 Bössor och en påväg...
baner85
 
Inlägg: 4271
Blev medlem: 02 aug 2013, 17:51
Ort: Kiruna


Återgå till Annonstorget - Bytes

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Loke och 2 gäster