7mm rem mag hylsor

Här kan du lägga in en annons om du söker något speciellt du önskar köpa.

Moderatorer: taxen, Kari Lindström, potatiskastare, Trond Åsly, mecke, Stefan.K, Ulrik, Fritz Kraut, PerN

Kategoriregler
Regler för Annonstorget

1. Endast privatpersoner får annonsera på Annonstorget. Näringsidkare är välkomna att kontakta robban@robsoft.nu" onclick="window.open(this.href);return false; för överenskommelse om annonsering.

2. Varor och erbjudanden ska vara lagliga att använda, samt stämma överens med god etik för jägare och skyttar. Militära produkter utan rimlig anknytning till jakt och skytte får ej bjudas ut. Är du tveksam, kontakta en moderator eller Robban innan du bjuder din vara. Varor som säljs ska ha ett fastställt pris. Säljare och köpare är givetvis fria att förhandla om priset, men auktioner är inte tillåtna.

3. Inlägg och annonser som inte stämmer med dessa regler, eller som moderator anser olämpliga, avlägsnas utan föregående varning.

4.Vid ammunitionsförsäljning är det upp till säljaren att tillse att köparen har erfoderliga tillstånd för inköp.

5. Varan skall vara förknippad med jakt, vapen och skytte. Motorfordon är inte längre godkända för direkt annonsering på Robsoft under kategorierna SÄLJES eller KÖPES. Jaktbilar mm. kan dock fortfarande utannonseras till försäljning, men endast som länkar till Blocket under avdelning BLOCKET TIPS.

6. Moderatorerna tar normalt sett inte bort annonser efter en försäljning avslutats. Trådskaparen kan i stället lägga till ordet "Såld/köpt/bytt" i rubrikraden (Man går in i första inlägget och gör den ändringen).

/Robban

7mm rem mag hylsor

Inläggav Fetville » 30 jul 2019, 22:17

Är det någon som har några hylsor så köper jag gärna dom.
Fetville
 
Inlägg: 30
Blev medlem: 09 jan 2015, 21:11

Re: 7mm rem mag hylsor

Inläggav Micke.P » 15 aug 2019, 12:47

Hej,

Har 100 st engångsskjutna Norma-hylsor. Kan eventuellt bli fler. Har en annons på säljes, har även lite kulor och verktyg.

Skickat från min Huawei Mate 10 Pro via Tapatalk
Micke.P
 
Inlägg: 238
Blev medlem: 19 jun 2012, 19:51


Återgå till Annonstorget - Köpes

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: AndreasR, Bioshocker och 0 gäster