Bar match kolv *SÅLD*

Här har du annonstorget i ny tappning dvs. Här kan du lägga in annonser på saker du önskar sälja.

Moderatorer: taxen, Kari Lindström, potatiskastare, Trond Åsly, mecke, Stefan.K, Ulrik, Fritz Kraut, PerN

Kategoriregler
Regler för Annonstorget

1. Endast privatpersoner får annonsera på Annonstorget. Näringsidkare är välkomna att kontakta robban@robsoft.nu" onclick="window.open(this.href);return false; för överenskommelse om annonsering.

2. Varor och erbjudanden ska vara lagliga att använda, samt stämma överens med god etik för jägare och skyttar. Militära produkter utan rimlig anknytning till jakt och skytte får ej bjudas ut. Är du tveksam, kontakta en moderator eller Robban innan du bjuder din vara. Varor som säljs ska ha ett fastställt pris. Säljare och köpare är givetvis fria att förhandla om priset, men auktioner är inte tillåtna.

3. Inlägg och annonser som inte stämmer med dessa regler, eller som moderator anser olämpliga, avlägsnas utan föregående varning.

4.Vid ammunitionsförsäljning är det upp till säljaren att tillse att köparen har erfoderliga tillstånd för inköp.

5. Varan skall vara förknippad med jakt, vapen och skytte. Motorfordon är inte längre godkända för direkt annonsering på Robsoft under kategorierna SÄLJES eller KÖPES. Jaktbilar mm. kan dock fortfarande utannonseras till försäljning, men endast som länkar till Blocket under avdelning BLOCKET TIPS.

6. Moderatorerna tar normalt sett inte bort annonser efter en försäljning avslutats. Trådskaparen kan i stället lägga till ordet "Såld/köpt/bytt" i rubrikraden (Man går in i första inlägget och gör den ändringen).

/Robban

Bar match kolv *SÅLD*

Inläggav sumsaR » 17 maj 2019, 21:14

Bar match kolv, alltså den svarta med pistolgrepp. Något enstaka märke finns väl men i gott skick/mkt gott skick. Passar på på samtliga bar mk2 utan uppspännare. Ingår olika bakkappor samt kolvkamshöjare.

1000kr
Senast redigerad av sumsaR 19 maj 2019, 22:44, redigerad totalt 1 gång.
Användarvisningsbild
sumsaR
 
Inlägg: 462
Blev medlem: 30 dec 2005, 15:49
Ort: Uppsala

Re: Bar match kolv

Inläggav Lasrberglund » 18 maj 2019, 07:44

Pm skickat
Det är fan inte lätt att vara rätthänt
Lasrberglund
 
Inlägg: 795
Blev medlem: 11 jun 2006, 11:33


Återgå till Annonstorget - Säljes

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: AA!, Mr Owl och 2 gäster