Zeiss Conquest HD5 3-15x50 bytes mot högförstorande sikte

Moderatorer: taxen, Kari Lindström, potatiskastare, Trond Åsly, mecke, Stefan.K, Ulrik, Fritz Kraut, PerN

Kategoriregler
Regler för Annonstorget

1. Endast privatpersoner får annonsera på Annonstorget. Näringsidkare är välkomna att kontakta robban@robsoft.nu" onclick="window.open(this.href);return false; för överenskommelse om annonsering.

2. Varor och erbjudanden ska vara lagliga att använda, samt stämma överens med god etik för jägare och skyttar. Militära produkter utan rimlig anknytning till jakt och skytte får ej bjudas ut. Är du tveksam, kontakta en moderator eller Robban innan du bjuder din vara. Varor som säljs ska ha ett fastställt pris. Säljare och köpare är givetvis fria att förhandla om priset, men auktioner är inte tillåtna.

3. Inlägg och annonser som inte stämmer med dessa regler, eller som moderator anser olämpliga, avlägsnas utan föregående varning.

4.Vid ammunitionsförsäljning är det upp till säljaren att tillse att köparen har erfoderliga tillstånd för inköp.

5. Varan skall vara förknippad med jakt, vapen och skytte. Motorfordon är inte längre godkända för direkt annonsering på Robsoft under kategorierna SÄLJES eller KÖPES. Jaktbilar mm. kan dock fortfarande utannonseras till försäljning, men endast som länkar till Blocket under avdelning BLOCKET TIPS.

6. Moderatorerna tar normalt sett inte bort annonser efter en försäljning avslutats. Trådskaparen kan i stället lägga till ordet "Såld/köpt/bytt" i rubrikraden (Man går in i första inlägget och gör den ändringen).

/Robban

Zeiss Conquest HD5 3-15x50 bytes mot högförstorande sikte

Inläggav Den evige skeptikern » 08 feb 2019, 12:55

Mitt Zeiss Conquest HD5 3-15x50 plex (jaktrattar med lock, inte taktiska rattar) sitter på min 22a just nu och jag känner ett behov av att ha högre förstoring till det skytte jag använder den till.

https://skytte.astrosweden.se/sv/articl ... d5-3-15x50

Allt med en maxförstoring runt 24x eller högre är av intresse, önskemål på paralax från 10m men inte ett absolut krav. Jag kan tänka mig att lägga till pengar för rätt sikte så tveka inte att komma med förslag.

Siktet är i bra skick, har aldrig tappats, aldrig krånglat. Jag har inte skruvat av Warne QR ringarna för att kolla om det finns märken, ringarna kan följa med i bytet om så önskas. Originalkartong finns samt manual, buttler creek flippisar medföljer.

Föredrar om du bor i stockholmsområdet så att vi kan träffas och göra bytet, jag är inte överdrivet sugen på att skicka per post.
Jag är mer avundsjuk på Dan Bilzerian för hans vapengarderob än hans kvinnor...
Den evige skeptikern
 
Inlägg: 32
Blev medlem: 13 mar 2018, 21:38

Re: Zeiss Conquest HD5 3-15x50 bytes mot högförstorande sikt

Inläggav Ante75 » 13 feb 2019, 20:58

Jag har en Leopold mark4 6,5-24x50
Ante75
 
Inlägg: 272
Blev medlem: 19 mar 2009, 00:17

Re: Zeiss Conquest HD5 3-15x50 bytes mot högförstorande sikt

Inläggav Den evige skeptikern » 16 feb 2019, 20:39

Jag försökte hitta info om den modellen på nätet, kom mest upp info om mark 4 6,5-20x50 som är FFP vilket jag inte vill ha till 22lr skytte tyvärr. Är detta sikte också FFP? Det kom dessutom upp fasligt mycket varningstecken kring Leupold Mark 4, massvis med kina sikten av den modellen ute på nätet verkar det som.
Jag är mer avundsjuk på Dan Bilzerian för hans vapengarderob än hans kvinnor...
Den evige skeptikern
 
Inlägg: 32
Blev medlem: 13 mar 2018, 21:38


Återgå till Annonstorget - Bytes

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst