Moderatorer: taxen, Fritz Kraut
Det var snabba ryck... det hade varit kul att prova någon av de andra sorterna än bara göra viltgrillare, nästa gång ska vi nog pröva falukorven.Hunter6304 skrev:Hämtade 563 korvar idag hälften cabanoss andra hälften viltgrillare
smakade på en cabanossy och yummi yimmi va dom va goa
frun provade även viltgrillarna och först tyckte hon inte dom var lika goa som
cabbarna men efter lite tuggande så blev det tummen upp
dom blir självfallet ännu godare när dom blir grillade
Har du någon aning om utdelningen på 15kg kött när man gör falukorv?Hunter6304 skrev:Ja dom hadde inget att göra så han startade när vi lämnat
falukorven skall vi oxå testa nästa gång,några som provat sa att falun var jättegod
ringarna ligger på 1,1kg och minsta köttmängd man kan lämna till falukorv är 15kg
vi valde mellan chorizo och cabbanossy så nästa lämning får man testa chorizon
Hunter6304 skrev:....
vi valde mellan chorizo och cabbanossy så nästa lämning får man testa chorizon
Sidney89 skrev:Har du någon aning om utdelningen på 15kg kött när man gör falukorv?Hunter6304 skrev:Ja dom hadde inget att göra så han startade när vi lämnat
falukorven skall vi oxå testa nästa gång,några som provat sa att falun var jättegod
ringarna ligger på 1,1kg och minsta köttmängd man kan lämna till falukorv är 15kg
vi valde mellan chorizo och cabbanossy så nästa lämning får man testa chorizon
Skickat från min SM-J415FN via Tapatalk
Ingvar skrev:Hunter6304 skrev:....
vi valde mellan chorizo och cabbanossy så nästa lämning får man testa chorizon
Vad äter du till dina korvar?
Giobbi skrev:Vad kostar det?
tackar, låter väldigt gott. Gör mina egna med hushållsmaskin +4h skift, lite trött på det..Hunter6304 skrev:Giobbi skrev:Vad kostar det?
Vi betalade 3300:- för 563 korvar slår man ut det så blir det 5,86kr/korv
köttmängd ganska nära 100%
Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 0 gäster