Leica Magnus 1-6,3x24 mot 1,7-10x42 eller liknande

Moderatorer: taxen, Kari Lindström, potatiskastare, Trond Åsly, mecke, Stefan.K, Ulrik, Fritz Kraut, PerN

Kategoriregler
Regler för Annonstorget

1. Endast privatpersoner får annonsera på Annonstorget. Näringsidkare är välkomna att kontakta robban@robsoft.nu" onclick="window.open(this.href);return false; för överenskommelse om annonsering.

2. Varor och erbjudanden ska vara lagliga att använda, samt stämma överens med god etik för jägare och skyttar. Militära produkter utan rimlig anknytning till jakt och skytte får ej bjudas ut. Är du tveksam, kontakta en moderator eller Robban innan du bjuder din vara. Varor som säljs ska ha ett fastställt pris. Säljare och köpare är givetvis fria att förhandla om priset, men auktioner är inte tillåtna.

3. Inlägg och annonser som inte stämmer med dessa regler, eller som moderator anser olämpliga, avlägsnas utan föregående varning.

4.Vid ammunitionsförsäljning är det upp till säljaren att tillse att köparen har erfoderliga tillstånd för inköp.

5. Varan skall vara förknippad med jakt, vapen och skytte. Motorfordon är inte längre godkända för direkt annonsering på Robsoft under kategorierna SÄLJES eller KÖPES. Jaktbilar mm. kan dock fortfarande utannonseras till försäljning, men endast som länkar till Blocket under avdelning BLOCKET TIPS.

6. Moderatorerna tar normalt sett inte bort annonser efter en försäljning avslutats. Trådskaparen kan i stället lägga till ordet "Såld/köpt/bytt" i rubrikraden (Man går in i första inlägget och gör den ändringen).

/Robban

Leica Magnus 1-6,3x24 mot 1,7-10x42 eller liknande

Inläggav karling » 13 aug 2018, 08:24

Hej!

Funderar på att byta ovanstående kikare. Vill ha möjlighet att dra upp till lite högre förstoring och tänkte därför kolla om det finns något intresse. Kikaren är i mycket fint skick och har riktmedel 4A.

Intresserad av en 1,7-10x42 eller liknande (inte över 2x lägsta förstoring och under 10x högsta förstoring). Förslag och idéer om pengar åt det ena eller andra hållet tar jag helst via PM!

Mitt sikte finns i närheten av Uppsala (kan skickas).
karling
 
Inlägg: 64
Blev medlem: 07 apr 2015, 17:54

Återgå till Annonstorget - Bytes

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: AndreasR och 0 gäster