7-57r ammo och hylsor SÅLT!

Här har du annonstorget i ny tappning dvs. Här kan du lägga in annonser på saker du önskar sälja.

Moderatorer: mecke, Stefan.K, Ulrik, Fritz Kraut, PerN, taxen, Kari Lindström, potatiskastare, Trond Åsly

Kategoriregler
Regler för Annonstorget

1. Endast privatpersoner får annonsera på Annonstorget. Näringsidkare är välkomna att kontakta robban@robsoft.nu" onclick="window.open(this.href);return false; för överenskommelse om annonsering.

2. Varor och erbjudanden ska vara lagliga att använda, samt stämma överens med god etik för jägare och skyttar. Militära produkter utan rimlig anknytning till jakt och skytte får ej bjudas ut. Är du tveksam, kontakta en moderator eller Robban innan du bjuder din vara. Varor som säljs ska ha ett fastställt pris. Säljare och köpare är givetvis fria att förhandla om priset, men auktioner är inte tillåtna.

3. Inlägg och annonser som inte stämmer med dessa regler, eller som moderator anser olämpliga, avlägsnas utan föregående varning.

4.Vid ammunitionsförsäljning är det upp till säljaren att tillse att köparen har erfoderliga tillstånd för inköp.

5. Varan skall vara förknippad med jakt, vapen och skytte. Motorfordon är inte längre godkända för direkt annonsering på Robsoft under kategorierna SÄLJES eller KÖPES. Jaktbilar mm. kan dock fortfarande utannonseras till försäljning, men endast som länkar till Blocket under avdelning BLOCKET TIPS.

6. Moderatorerna tar normalt sett inte bort annonser efter en försäljning avslutats. Trådskaparen kan i stället lägga till ordet "Såld/köpt/bytt" i rubrikraden (Man går in i första inlägget och gör den ändringen).

/Robban

7-57r ammo och hylsor SÅLT!

Inläggav Reke » 24 apr 2018, 19:35

7-57r

16 st Norma oryx 10,1 gram
10 st Gecco Teilmantel 10,7 gram

500 kr totalt SÅLT!


Kan även slänga med 30 st normahylsor och en klickpatron i metall för den som vill. Hylsorna sålda.

Frågor via pm.

Med vänlig hälsning,
Reke
Reke
 
Inlägg: 40
Blev medlem: 05 dec 2011, 22:04

Återgå till Annonstorget - Säljes

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: andlev80, blast_anf, Dlx, gipsarkungen, Grizzly308, LiMe, mattkant, srednafol, wallewalle, xulnif, zooken och 10 gäster