.30 kulor 180grains

Här kan du lägga in en annons om du söker något speciellt du önskar köpa.

Moderatorer: mecke, Stefan.K, Ulrik, Fritz Kraut, PerN, taxen, Kari Lindström, potatiskastare, Trond Åsly

Kategoriregler
Regler för Annonstorget

1. Endast privatpersoner får annonsera på Annonstorget. Näringsidkare är välkomna att kontakta robban@robsoft.nu" onclick="window.open(this.href);return false; för överenskommelse om annonsering.

2. Varor och erbjudanden ska vara lagliga att använda, samt stämma överens med god etik för jägare och skyttar. Militära produkter utan rimlig anknytning till jakt och skytte får ej bjudas ut. Är du tveksam, kontakta en moderator eller Robban innan du bjuder din vara. Varor som säljs ska ha ett fastställt pris. Säljare och köpare är givetvis fria att förhandla om priset, men auktioner är inte tillåtna.

3. Inlägg och annonser som inte stämmer med dessa regler, eller som moderator anser olämpliga, avlägsnas utan föregående varning.

4.Vid ammunitionsförsäljning är det upp till säljaren att tillse att köparen har erfoderliga tillstånd för inköp.

5. Varan skall vara förknippad med jakt, vapen och skytte. Motorfordon är inte längre godkända för direkt annonsering på Robsoft under kategorierna SÄLJES eller KÖPES. Jaktbilar mm. kan dock fortfarande utannonseras till försäljning, men endast som länkar till Blocket under avdelning BLOCKET TIPS.

6. Moderatorerna tar normalt sett inte bort annonser efter en försäljning avslutats. Trådskaparen kan i stället lägga till ordet "Såld/köpt/bytt" i rubrikraden (Man går in i första inlägget och gör den ändringen).

/Robban

.30 kulor 180grains

Inläggav MartinBeaver » 13 aug 2017, 01:08

Har ju bytt bössa ock funderar på vad man skall ladda den med till älg,gris o rådjur. En Winchester 70 i kaliber .308 är det.

Hade velat prova mig fram lite och jämföra precision så om någon har lite slattar liggandes köper jag gärna. Tänker mig en kula som inte förstör allt för mycket därav 180 grain.

Tänker mig typ:

Interlock, interbond
Hammerhead
Mega
Vulcan
Alaska
Sierra

Tar gärna förslag.
hör av er!
MartinBeaver
 
Inlägg: 30
Blev medlem: 24 okt 2013, 15:00

Re: .30 kulor 180grains

Inläggav Stewe's world on ice » 13 aug 2017, 01:21

Är listan menad för kulor som inte förstör mycket måste du revidera den. Det ser mer ut som du söker billiga kulor i första hand. Megan är ok men resten är ganska blött enligt mig
Stewe's world on ice
 
Inlägg: 6938
Blev medlem: 20 jan 2014, 22:38

Re: .30 kulor 180grains

Inläggav MartinBeaver » 13 aug 2017, 01:42

Stewe's world on ice skrev:Är listan menad för kulor som inte förstör mycket måste du revidera den. Det ser mer ut som du söker billiga kulor i första hand. Megan är ok men resten är ganska blött enligt mig


Skulle vilja prova mig fram lite. Kör nu sst i 150 grains så jag jämför ju med den.
MartinBeaver
 
Inlägg: 30
Blev medlem: 24 okt 2013, 15:00


Återgå till Annonstorget - Köpes

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst