Nya åtgärder och beslut om Robsoft

Här kan du lägga in en annons om du söker något speciellt du önskar köpa.

Moderatorer: potatiskastare, Trond Åsly, mecke, Stefan.K, Ulrik, Fritz Kraut, PerN, taxen, Kari Lindström

Kategoriregler
Regler för Annonstorget

1. Endast privatpersoner får annonsera på Annonstorget. Näringsidkare är välkomna att kontakta robban@robsoft.nu" onclick="window.open(this.href);return false; för överenskommelse om annonsering.

2. Varor och erbjudanden ska vara lagliga att använda, samt stämma överens med god etik för jägare och skyttar. Militära produkter utan rimlig anknytning till jakt och skytte får ej bjudas ut. Är du tveksam, kontakta en moderator eller Robban innan du bjuder din vara. Varor som säljs ska ha ett fastställt pris. Säljare och köpare är givetvis fria att förhandla om priset, men auktioner är inte tillåtna.

3. Inlägg och annonser som inte stämmer med dessa regler, eller som moderator anser olämpliga, avlägsnas utan föregående varning.

4.Vid ammunitionsförsäljning är det upp till säljaren att tillse att köparen har erfoderliga tillstånd för inköp.

5. Varan skall vara förknippad med jakt, vapen och skytte. Motorfordon är inte längre godkända för direkt annonsering på Robsoft under kategorierna SÄLJES eller KÖPES. Jaktbilar mm. kan dock fortfarande utannonseras till försäljning, men endast som länkar till Blocket under avdelning BLOCKET TIPS.

6. Moderatorerna tar normalt sett inte bort annonser efter en försäljning avslutats. Trådskaparen kan i stället lägga till ordet "Såld/köpt/bytt" i rubrikraden (Man går in i första inlägget och gör den ändringen).

/Robban

Nya åtgärder och beslut om Robsoft

Inläggav mecke » 01 mar 2011, 09:34

Nu har vi moderatorer och administratörer diskuterat våra egna åsikter om forumet och även tagit del av inkomna förslag från Er, i samråd har vi beslutat följande

* Två nya moderatorer kommer att utses för att få in "nytt blod" och även för att möta upp robsofts stora tillväxt.

* En generell tråd för att fånga upp och diskutera Era förslag och åsikter hur forumet kan göras bättre kommer skapas "Robsofts förslagslåda".
viewtopic.php?f=63&t=115728

*Inga öppna angrepp tillåtes mot moderatorer eller adminstratörer. All kritik beträffande moderering eller moderatorer skall alltid kommuniceras via mail eller PM direkt till resp moderator.

* Banning är som regel tidsbegränsad, allt ifrån en vecka till fler beroende på vad som har hänt. Den som bli bannad kommer att se information om varför, hur länge och har även möjligheten att skicka mail till Robban. Vi ser inga skäl till att det skall offentliggöras. Om forist blivit bannat, så leder påloggning med ny användare automatisk till ny banning samt ger t.ex förlängning av banningsperioden om än temporär sådan. Alltså, det är personen bakom åsikterna som bannas och inte signaturen eller åsikterna.

* Vi kommer sätta igång att se över/revidera reglerna som accepteras i samband med medlemskapet på Robsoft när de två nya moderatorerna är i tjänst.
rules.php


Mecke
Moderator
Shooting a wildcat may be eccentric but shooting a 9,3x64 Brenneke wildcat really is eccentric!
Användarvisningsbild
mecke
Moderator
 
Inlägg: 8309
Blev medlem: 02 mar 2001, 20:26
Ort: Sweden

Återgå till Annonstorget - Köpes

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 2 gäster