s&b pmii msr 5-24x56 mot ultra short 5-20

Moderatorer: Fritz Kraut, PerN, taxen, Kari Lindström, potatiskastare, Trond Åsly, mecke, Stefan.K, Ulrik

Kategoriregler
Regler för Annonstorget

1. Endast privatpersoner får annonsera på Annonstorget. Näringsidkare är välkomna att kontakta robban@robsoft.nu" onclick="window.open(this.href);return false; för överenskommelse om annonsering.

2. Varor och erbjudanden ska vara lagliga att använda, samt stämma överens med god etik för jägare och skyttar. Militära produkter utan rimlig anknytning till jakt och skytte får ej bjudas ut. Är du tveksam, kontakta en moderator eller Robban innan du bjuder din vara. Varor som säljs ska ha ett fastställt pris. Säljare och köpare är givetvis fria att förhandla om priset, men auktioner är inte tillåtna.

3. Inlägg och annonser som inte stämmer med dessa regler, eller som moderator anser olämpliga, avlägsnas utan föregående varning.

4.Vid ammunitionsförsäljning är det upp till säljaren att tillse att köparen har erfoderliga tillstånd för inköp.

5. Varan skall vara förknippad med jakt, vapen och skytte. Motorfordon är inte längre godkända för direkt annonsering på Robsoft under kategorierna SÄLJES eller KÖPES. Jaktbilar mm. kan dock fortfarande utannonseras till försäljning, men endast som länkar till Blocket under avdelning BLOCKET TIPS.

6. Moderatorerna tar normalt sett inte bort annonser efter en försäljning avslutats. Trådskaparen kan i stället lägga till ordet "Såld/köpt/bytt" i rubrikraden (Man går in i första inlägget och gör den ändringen).

/Robban

s&b pmii msr 5-24x56 mot ultra short 5-20

Inläggav Grizzly308 » 16 jan 2020, 00:09

som rubriken , vill byta mitt pmii 5-25x56 mot pmii 5-20x50 ultrashort.
mitt riktmedel är msr (finnaccuracy)
mitt sikte är i nyskick .


Grizzly
Livet är för kort för att gå och ångra allt du aldrig gjorde.
Grizzly308
 
Inlägg: 649
Blev medlem: 16 jul 2014, 07:07
Ort: Genarp , Skåne

Återgå till Annonstorget - Bytes

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst