Sako Quad med 3 pipor(Såld!!!)

Moderatorer: potatiskastare, Trond Åsly, mecke, Stefan.K, Ulrik, Fritz Kraut, PerN, taxen, Kari Lindström

Kategoriregler
Regler för Annonstorget

1. Endast privatpersoner får annonsera på Annonstorget. Näringsidkare är välkomna att kontakta robban@robsoft.nu" onclick="window.open(this.href);return false; för överenskommelse om annonsering.

2. Varor och erbjudanden ska vara lagliga att använda, samt stämma överens med god etik för jägare och skyttar. Militära produkter utan rimlig anknytning till jakt och skytte får ej bjudas ut. Är du tveksam, kontakta en moderator eller Robban innan du bjuder din vara. Varor som säljs ska ha ett fastställt pris. Säljare och köpare är givetvis fria att förhandla om priset, men auktioner är inte tillåtna.

3. Inlägg och annonser som inte stämmer med dessa regler, eller som moderator anser olämpliga, avlägsnas utan föregående varning.

4.Vid ammunitionsförsäljning är det upp till säljaren att tillse att köparen har erfoderliga tillstånd för inköp.

5. Varan skall vara förknippad med jakt, vapen och skytte. Motorfordon är inte längre godkända för direkt annonsering på Robsoft under kategorierna SÄLJES eller KÖPES. Jaktbilar mm. kan dock fortfarande utannonseras till försäljning, men endast som länkar till Blocket under avdelning BLOCKET TIPS.

6. Moderatorerna tar normalt sett inte bort annonser efter en försäljning avslutats. Trådskaparen kan i stället lägga till ordet "Såld/köpt/bytt" i rubrikraden (Man går in i första inlägget och gör den ändringen).

/Robban

Sako Quad med 3 pipor(Såld!!!)

Inläggav baner85 » 19 jun 2019, 20:02

Sako quad med 22 LR sugrörspipa(öppna rm, gängad 1/2"-20 går att ha dämpare på utan att ta bort rm), 22 WMR Varmint pipa(gängad 1/2"-20) och 17 HMR Varmint pipa(ogängad). inte testat 22lr pipan men 17hmr och 22wmr skjuter mycket bra.

Fixat trycke(mountain tactical fjäder).

Originalkolv med Kalix kolvkam(justerbar).

Sako optilock montage med ringar(30mm).

Allt i riktigt bra skick.

Bytes mot en välskjutande 22 WMR(ev en cz455 med tjock pipa eller en Anschutz 54 då den ska sitta i ett chassi sen), eller ett kikarsikte.
Även en .221 FB eller en välskjutande 22 Hornet är av intresse.

Pengar i mellan kan diskuteras beroende på vad det är för något.

Ev att den kan säljas senare om det inte kommer in några bytesförslag.
4 Bössor och en påväg...
baner85
 
Inlägg: 4403
Blev medlem: 02 aug 2013, 17:51
Ort: Kiruna

Återgå till Annonstorget - Bytes

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst