Eld-x 162 grain 7mm

Moderatorer: mecke, Stefan.K, Ulrik, Fritz Kraut, PerN, taxen, Kari Lindström, potatiskastare, Trond Åsly

Kategoriregler
Regler för Annonstorget

1. Endast privatpersoner får annonsera på Annonstorget. Näringsidkare är välkomna att kontakta robban@robsoft.nu" onclick="window.open(this.href);return false; för överenskommelse om annonsering.

2. Varor och erbjudanden ska vara lagliga att använda, samt stämma överens med god etik för jägare och skyttar. Militära produkter utan rimlig anknytning till jakt och skytte får ej bjudas ut. Är du tveksam, kontakta en moderator eller Robban innan du bjuder din vara. Varor som säljs ska ha ett fastställt pris. Säljare och köpare är givetvis fria att förhandla om priset, men auktioner är inte tillåtna.

3. Inlägg och annonser som inte stämmer med dessa regler, eller som moderator anser olämpliga, avlägsnas utan föregående varning.

4.Vid ammunitionsförsäljning är det upp till säljaren att tillse att köparen har erfoderliga tillstånd för inköp.

5. Varan skall vara förknippad med jakt, vapen och skytte. Motorfordon är inte längre godkända för direkt annonsering på Robsoft under kategorierna SÄLJES eller KÖPES. Jaktbilar mm. kan dock fortfarande utannonseras till försäljning, men endast som länkar till Blocket under avdelning BLOCKET TIPS.

6. Moderatorerna tar normalt sett inte bort annonser efter en försäljning avslutats. Trådskaparen kan i stället lägga till ordet "Såld/köpt/bytt" i rubrikraden (Man går in i första inlägget och gör den ändringen).

/Robban

Eld-x 162 grain 7mm

Inläggav Geronimo81 » 14 dec 2017, 14:40

Hej!

Har lite över 200 kulor som jag vill byta bort. naturligtvis byter jag mot lika många som jag har. Jag vill testa en lättare kula. Kravet är att det är boattail samt att kulan ska vara 145 till 154 grain. Har du något kul att byta, skicka ett PM!!
Ко због неке ствари не изгуби разум, тај га и нема.
Geronimo81
 
Inlägg: 1525
Blev medlem: 04 apr 2013, 22:21

Re: Eld-x 162 grain 7mm

Inläggav Geronimo81 » 15 dec 2017, 14:14

Byter gärna mot 150 grain sciroccoII om någon har liggandes!

Kan även säljas om intresse för köp finns!
Ко због неке ствари не изгуби разум, тај га и нема.
Geronimo81
 
Inlägg: 1525
Blev medlem: 04 apr 2013, 22:21


Återgå till Annonstorget - Bytes

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst