[klart!] 6,5x55 DL Bana mot GT

Moderatorer: Kari Lindström, potatiskastare, Trond Åsly, mecke, Stefan.K, Ulrik, Fritz Kraut, PerN, taxen

Kategoriregler
Regler för Annonstorget

1. Endast privatpersoner får annonsera på Annonstorget. Näringsidkare är välkomna att kontakta robban@robsoft.nu" onclick="window.open(this.href);return false; för överenskommelse om annonsering.

2. Varor och erbjudanden ska vara lagliga att använda, samt stämma överens med god etik för jägare och skyttar. Militära produkter utan rimlig anknytning till jakt och skytte får ej bjudas ut. Är du tveksam, kontakta en moderator eller Robban innan du bjuder din vara. Varor som säljs ska ha ett fastställt pris. Säljare och köpare är givetvis fria att förhandla om priset, men auktioner är inte tillåtna.

3. Inlägg och annonser som inte stämmer med dessa regler, eller som moderator anser olämpliga, avlägsnas utan föregående varning.

4.Vid ammunitionsförsäljning är det upp till säljaren att tillse att köparen har erfoderliga tillstånd för inköp.

5. Varan skall vara förknippad med jakt, vapen och skytte. Motorfordon är inte längre godkända för direkt annonsering på Robsoft under kategorierna SÄLJES eller KÖPES. Jaktbilar mm. kan dock fortfarande utannonseras till försäljning, men endast som länkar till Blocket under avdelning BLOCKET TIPS.

6. Moderatorerna tar normalt sett inte bort annonser efter en försäljning avslutats. Trådskaparen kan i stället lägga till ordet "Såld/köpt/bytt" i rubrikraden (Man går in i första inlägget och gör den ändringen).

/Robban

[klart!] 6,5x55 DL Bana mot GT

Inläggav LGH » 14 jul 2018, 13:09

Jag har några oöppnade askar Norma Diamond Line Bana 6,5x55 som jag önskar byta rakt av mot samma antal askar Golden Target, också i 6,5x55.

Osäker på hur många askar det rör sig om då jag är på semester en vecka till, men tror 4 st oöppnade.

Finns i Uppsala.
Senast redigerad av LGH 15 jul 2018, 13:09, redigerad totalt 1 gång.
LGH
 
Inlägg: 647
Blev medlem: 12 apr 2014, 15:10
Ort: Uppsala

Re: Ammunition 6,5x55 DL Bana mot GT

Inläggav LGH » 15 jul 2018, 13:07

Klart.
LGH
 
Inlägg: 647
Blev medlem: 12 apr 2014, 15:10
Ort: Uppsala


Återgå till Annonstorget - Bytes

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 2 gäster