Beretta A303 hagel

Här kan du lägga in en annons om du söker något speciellt du önskar köpa.

Moderatorer: taxen, Kari Lindström, potatiskastare, Trond Åsly, mecke, Stefan.K, Ulrik, Fritz Kraut, PerN

Kategoriregler
Regler för Annonstorget

1. Endast privatpersoner får annonsera på Annonstorget. Näringsidkare är välkomna att kontakta robban@robsoft.nu" onclick="window.open(this.href);return false; för överenskommelse om annonsering.

2. Varor och erbjudanden ska vara lagliga att använda, samt stämma överens med god etik för jägare och skyttar. Militära produkter utan rimlig anknytning till jakt och skytte får ej bjudas ut. Är du tveksam, kontakta en moderator eller Robban innan du bjuder din vara. Varor som säljs ska ha ett fastställt pris. Säljare och köpare är givetvis fria att förhandla om priset, men auktioner är inte tillåtna.

3. Inlägg och annonser som inte stämmer med dessa regler, eller som moderator anser olämpliga, avlägsnas utan föregående varning.

4.Vid ammunitionsförsäljning är det upp till säljaren att tillse att köparen har erfoderliga tillstånd för inköp.

5. Varan skall vara förknippad med jakt, vapen och skytte. Motorfordon är inte längre godkända för direkt annonsering på Robsoft under kategorierna SÄLJES eller KÖPES. Jaktbilar mm. kan dock fortfarande utannonseras till försäljning, men endast som länkar till Blocket under avdelning BLOCKET TIPS.

6. Moderatorerna tar normalt sett inte bort annonser efter en försäljning avslutats. Trådskaparen kan i stället lägga till ordet "Såld/köpt/bytt" i rubrikraden (Man går in i första inlägget och gör den ändringen).

/Robban

Beretta A303 hagel

Inläggav sjbrg » 23 aug 2019, 13:35

Nån som vill bli av med sin Beretta A303 halvautomat? Jag är ute efter min första hagelbössa efter jägarexamen och söker en A303 i bra skick som jag kommer vårda ömt. Blev snuvad på en på Blocket idag så tänkte jag kollar med er här också! Söker en i originalutförande, dvs inga uppborrade hål eller kapade fjädrar. Gärna med medföljande choker.

Säg ditt pris, så kontrar jag med mitt om det är för högt!

Skickat från min SM-G965F via Tapatalk
sjbrg
 
Inlägg: 17
Blev medlem: 11 mar 2019, 16:10

Återgå till Annonstorget - Köpes

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst