Sauer str

Här kan du lägga in en annons om du söker något speciellt du önskar köpa.

Moderatorer: Fritz Kraut, PerN, taxen, Kari Lindström, potatiskastare, Trond Åsly, mecke, Stefan.K, Ulrik

Kategoriregler
Regler för Annonstorget

1. Endast privatpersoner får annonsera på Annonstorget. Näringsidkare är välkomna att kontakta robban@robsoft.nu" onclick="window.open(this.href);return false; för överenskommelse om annonsering.

2. Varor och erbjudanden ska vara lagliga att använda, samt stämma överens med god etik för jägare och skyttar. Militära produkter utan rimlig anknytning till jakt och skytte får ej bjudas ut. Är du tveksam, kontakta en moderator eller Robban innan du bjuder din vara. Varor som säljs ska ha ett fastställt pris. Säljare och köpare är givetvis fria att förhandla om priset, men auktioner är inte tillåtna.

3. Inlägg och annonser som inte stämmer med dessa regler, eller som moderator anser olämpliga, avlägsnas utan föregående varning.

4.Vid ammunitionsförsäljning är det upp till säljaren att tillse att köparen har erfoderliga tillstånd för inköp.

5. Varan skall vara förknippad med jakt, vapen och skytte. Motorfordon är inte längre godkända för direkt annonsering på Robsoft under kategorierna SÄLJES eller KÖPES. Jaktbilar mm. kan dock fortfarande utannonseras till försäljning, men endast som länkar till Blocket under avdelning BLOCKET TIPS.

6. Moderatorerna tar normalt sett inte bort annonser efter en försäljning avslutats. Trådskaparen kan i stället lägga till ordet "Såld/köpt/bytt" i rubrikraden (Man går in i första inlägget och gör den ändringen).

/Robban

Sauer str

Inläggav Rottweilexpress » 12 apr 2018, 20:31

Jag spånar lite löst på 300 meter på lokala klubben. Diopterskytte. Testade i påskas med en lånad fsr och tyckte det var lite trevligt. Har ni en bössa ni ledsnat på kan ni väl höra av er för en diskussion.
Användarvisningsbild
Rottweilexpress
 
Inlägg: 2490
Blev medlem: 08 nov 2009, 11:30
Ort: Gävle

Re: Sauer str

Inläggav Rottweilexpress » 17 apr 2018, 06:46

Jag hittade faktiskt en häromdagen som kommer från ett dödsbo. Den är dock på andra sidan Sverige och är sannolikt från '91 så det är ett äldre verktyg. Har inga bilder på den ännu. Killen som vill sälja säger att den är välskött, men kan inte hitta ägarens skytteloggar så man vet inte hur många pipor den gått, eller hur många skott den befintliga pipan gått. Han ville ha 9000 kr för den med diopter på . Vet att de brukar gå för 8-12 men är de då nästan 30 år gamla med oklar pipstatus? Är det ens "samma" str som man köper idag? Kolven är ju original men ser inte ut som de nya till exempel. Dioptrarna, är de samma osv? Han tycker ju att 9k är bra i jämförelse med 22k som de kostar idag....Vet inte hur många magasin som ingår heller.

Vad säger ni?
Användarvisningsbild
Rottweilexpress
 
Inlägg: 2490
Blev medlem: 08 nov 2009, 11:30
Ort: Gävle

Re: Sauer str

Inläggav Rottweilexpress » 17 apr 2018, 06:59

Användarvisningsbild
Rottweilexpress
 
Inlägg: 2490
Blev medlem: 08 nov 2009, 11:30
Ort: Gävle


Återgå till Annonstorget - Köpes

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst