Lapua 6,5 grendel hylsor

Här kan du lägga in en annons om du söker något speciellt du önskar köpa.

Moderatorer: potatiskastare, Trond Åsly, mecke, Stefan.K, Ulrik, Fritz Kraut, PerN, taxen, Kari Lindström

Kategoriregler
Regler för Annonstorget

1. Endast privatpersoner får annonsera på Annonstorget. Näringsidkare är välkomna att kontakta robban@robsoft.nu" onclick="window.open(this.href);return false; för överenskommelse om annonsering.

2. Varor och erbjudanden ska vara lagliga att använda, samt stämma överens med god etik för jägare och skyttar. Militära produkter utan rimlig anknytning till jakt och skytte får ej bjudas ut. Är du tveksam, kontakta en moderator eller Robban innan du bjuder din vara. Varor som säljs ska ha ett fastställt pris. Säljare och köpare är givetvis fria att förhandla om priset, men auktioner är inte tillåtna.

3. Inlägg och annonser som inte stämmer med dessa regler, eller som moderator anser olämpliga, avlägsnas utan föregående varning.

4.Vid ammunitionsförsäljning är det upp till säljaren att tillse att köparen har erfoderliga tillstånd för inköp.

5. Varan skall vara förknippad med jakt, vapen och skytte. Motorfordon är inte längre godkända för direkt annonsering på Robsoft under kategorierna SÄLJES eller KÖPES. Jaktbilar mm. kan dock fortfarande utannonseras till försäljning, men endast som länkar till Blocket under avdelning BLOCKET TIPS.

6. Moderatorerna tar normalt sett inte bort annonser efter en försäljning avslutats. Trådskaparen kan i stället lägga till ordet "Såld/köpt/bytt" i rubrikraden (Man går in i första inlägget och gör den ändringen).

/Robban

Lapua 6,5 grendel hylsor

Inläggav MatsT » 13 jan 2018, 00:09

Tänkte kolla om nån har grendel hylsor liggandes :D
45BLASER
#4
Användarvisningsbild
MatsT
 
Inlägg: 4315
Blev medlem: 02 nov 2005, 18:29
Ort: Östersund/Jämtland

Re: Lapua 6,5 grendel hylsor

Inläggav Bo Petersson » 13 jan 2018, 11:04

Köpte mina, en box med 100st, från Skytteprecision i Söderala. Det lär ännu vara så att det är få svenskar som har kalibern och ännu färre som har hylsor över då de lär vara handladdare som har -vapen i 6,5 Grendel. Att "blåsa ut" PPC hylsor kan vara ett alternativ men enklast och bäst är nog att börja med nya. Jag tänkte att 100st är ett lämpligt antal att börja med men min Grendel ska i huvudsak vara min rådjursbössa så det fungerar säkert med lite färre också om du nöjer dig med ett mindre antal.
Bo Petersson
 
Inlägg: 1294
Blev medlem: 19 sep 2007, 21:09
Ort: Obbola


Återgå till Annonstorget - Köpes

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Test005 och 1 gäst