Vapenskåp Scandinavian Safe SP 55 säljes

Här har du annonstorget i ny tappning dvs. Här kan du lägga in annonser på saker du önskar sälja.

Moderatorer: mecke, Stefan.K, Ulrik, Fritz Kraut, PerN, taxen, Kari Lindström, potatiskastare, Trond Åsly

Kategoriregler
Regler för Annonstorget

1. Endast privatpersoner får annonsera på Annonstorget. Näringsidkare är välkomna att kontakta robban@robsoft.nu" onclick="window.open(this.href);return false; för överenskommelse om annonsering.

2. Varor och erbjudanden ska vara lagliga att använda, samt stämma överens med god etik för jägare och skyttar. Militära produkter utan rimlig anknytning till jakt och skytte får ej bjudas ut. Är du tveksam, kontakta en moderator eller Robban innan du bjuder din vara. Varor som säljs ska ha ett fastställt pris. Säljare och köpare är givetvis fria att förhandla om priset, men auktioner är inte tillåtna.

3. Inlägg och annonser som inte stämmer med dessa regler, eller som moderator anser olämpliga, avlägsnas utan föregående varning.

4.Vid ammunitionsförsäljning är det upp till säljaren att tillse att köparen har erfoderliga tillstånd för inköp.

5. Varan skall vara förknippad med jakt, vapen och skytte. Motorfordon är inte längre godkända för direkt annonsering på Robsoft under kategorierna SÄLJES eller KÖPES. Jaktbilar mm. kan dock fortfarande utannonseras till försäljning, men endast som länkar till Blocket under avdelning BLOCKET TIPS.

6. Moderatorerna tar normalt sett inte bort annonser efter en försäljning avslutats. Trådskaparen kan i stället lägga till ordet "Såld/köpt/bytt" i rubrikraden (Man går in i första inlägget och gör den ändringen).

/Robban

Vapenskåp Scandinavian Safe SP 55 säljes

Inläggav johning » 22 feb 2020, 17:00

Jag har ett lite mindre vapenskåp modell Scandinavian Safe SP 55 över. Bra skick och klätt invändigt med en matta modell mjukare. 1 st nyckel.

Mer info ang mått, vikt och klassning finns här: https://www.pnjakt.se/art/vapenskap-sca ... e-sp55.php

Finns i Arlanda-området, Stockholm. Och nej, jag orkar inte befatta mig med att skicka det. Du ordnar själv med allt vad frakt heter eller så hämtar du det här. Bor du i närheten kan jag köra hem det åt dig för en beroende på dagsform; mer eller mindre hutlös ersättning :D

1600 kr ink frakt till min tomtgräns.
Användarvisningsbild
johning
 
Inlägg: 2924
Blev medlem: 15 jun 2010, 21:12

Re: Vapenskåp Scandinavian Safe SP 55 säljes

Inläggav johning » 22 feb 2020, 17:01

Bilder BildBildBild

Skickat från min SM-A600FN via Tapatalk
Användarvisningsbild
johning
 
Inlägg: 2924
Blev medlem: 15 jun 2010, 21:12


Återgå till Annonstorget - Säljes

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: _patrik_miro_, skalltjuren och 3 gäster