flamdämpare

Här har du annonstorget i ny tappning dvs. Här kan du lägga in annonser på saker du önskar sälja.

Moderatorer: mecke, Stefan.K, Ulrik, Fritz Kraut, PerN, taxen, Kari Lindström, potatiskastare, Trond Åsly

Kategoriregler
Regler för Annonstorget

1. Endast privatpersoner får annonsera på Annonstorget. Näringsidkare är välkomna att kontakta robban@robsoft.nu" onclick="window.open(this.href);return false; för överenskommelse om annonsering.

2. Varor och erbjudanden ska vara lagliga att använda, samt stämma överens med god etik för jägare och skyttar. Militära produkter utan rimlig anknytning till jakt och skytte får ej bjudas ut. Är du tveksam, kontakta en moderator eller Robban innan du bjuder din vara. Varor som säljs ska ha ett fastställt pris. Säljare och köpare är givetvis fria att förhandla om priset, men auktioner är inte tillåtna.

3. Inlägg och annonser som inte stämmer med dessa regler, eller som moderator anser olämpliga, avlägsnas utan föregående varning.

4.Vid ammunitionsförsäljning är det upp till säljaren att tillse att köparen har erfoderliga tillstånd för inköp.

5. Varan skall vara förknippad med jakt, vapen och skytte. Motorfordon är inte längre godkända för direkt annonsering på Robsoft under kategorierna SÄLJES eller KÖPES. Jaktbilar mm. kan dock fortfarande utannonseras till försäljning, men endast som länkar till Blocket under avdelning BLOCKET TIPS.

6. Moderatorerna tar normalt sett inte bort annonser efter en försäljning avslutats. Trådskaparen kan i stället lägga till ordet "Såld/köpt/bytt" i rubrikraden (Man går in i första inlägget och gör den ändringen).

/Robban

flamdämpare

Inläggav PeterSundelin » 22 feb 2020, 15:03

Säljer en flamdämpare till en H&K G28, i kaliber 7,62 och med gänga M15x1

Flamdämparen ser ut som den som sitter på KSP58, och är den dämpare som tar bort mest av mynningsflamman av alla dämpare idag. Jag har ingen nytta för den, då jag la ner projektet den skulle vara en del i. Så för alla er åteljägare som inte vill ha en fotoblixt i siktet när ni skjuter räv eller gris, här är er dämpare!
Jag vill ha 500kr för den, ny och fin.
När nån besvarar en fråga om en Remington 700 med uppmaningen att köpa en Sauer STR eller en Tikka T3 så dör en söt kattunge!
PeterSundelin
 
Inlägg: 1520
Blev medlem: 04 mar 2004, 11:48
Ort: Sweden

Återgå till Annonstorget - Säljes

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Arki74, svantegrahn och 3 gäster