Stalon whisper .30 m18x1

Här har du annonstorget i ny tappning dvs. Här kan du lägga in annonser på saker du önskar sälja.

Moderatorer: mecke, Stefan.K, Ulrik, Fritz Kraut, PerN, taxen, Kari Lindström, potatiskastare, Trond Åsly

Kategoriregler
Regler för Annonstorget

1. Endast privatpersoner får annonsera på Annonstorget. Näringsidkare är välkomna att kontakta robban@robsoft.nu" onclick="window.open(this.href);return false; för överenskommelse om annonsering.

2. Varor och erbjudanden ska vara lagliga att använda, samt stämma överens med god etik för jägare och skyttar. Militära produkter utan rimlig anknytning till jakt och skytte får ej bjudas ut. Är du tveksam, kontakta en moderator eller Robban innan du bjuder din vara. Varor som säljs ska ha ett fastställt pris. Säljare och köpare är givetvis fria att förhandla om priset, men auktioner är inte tillåtna.

3. Inlägg och annonser som inte stämmer med dessa regler, eller som moderator anser olämpliga, avlägsnas utan föregående varning.

4.Vid ammunitionsförsäljning är det upp till säljaren att tillse att köparen har erfoderliga tillstånd för inköp.

5. Varan skall vara förknippad med jakt, vapen och skytte. Motorfordon är inte längre godkända för direkt annonsering på Robsoft under kategorierna SÄLJES eller KÖPES. Jaktbilar mm. kan dock fortfarande utannonseras till försäljning, men endast som länkar till Blocket under avdelning BLOCKET TIPS.

6. Moderatorerna tar normalt sett inte bort annonser efter en försäljning avslutats. Trådskaparen kan i stället lägga till ordet "Såld/köpt/bytt" i rubrikraden (Man går in i första inlägget och gör den ändringen).

/Robban

Stalon whisper .30 m18x1

Inläggav sumsaR » 14 feb 2020, 00:27

Välanvänd whisper, okänt antal skjutna skott men troligtvis många, en del skrapmärken från skogen. Går ej att dela med handkraft men har inte prövat med verktyg. Var så när jag köpte den här på forumet för ca 3 år sedan. Dämpar som den ska och jag har varit väldigt nöjd med den men har köpt en ny kompakt variant.

Pris: 800 kr/bud + ev. Frakt.

Förtur för den som bor där tillståndsenheten tillåts utföra sitt uppdrag. Bilder skickas på förfrågan. Svar via pm.
Användarvisningsbild
sumsaR
 
Inlägg: 475
Blev medlem: 30 dec 2005, 15:49
Ort: Uppsala

Re: Stalon whisper .30 m18x1

Inläggav sumsaR » 22 feb 2020, 20:40

Upp
Användarvisningsbild
sumsaR
 
Inlägg: 475
Blev medlem: 30 dec 2005, 15:49
Ort: Uppsala


Återgå till Annonstorget - Säljes

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Cooper, hidendahl och 3 gäster