Husqvarna 1600 - 9,3x62

Här har du annonstorget i ny tappning dvs. Här kan du lägga in annonser på saker du önskar sälja.

Moderatorer: mecke, Stefan.K, Ulrik, Fritz Kraut, PerN, taxen, Kari Lindström, potatiskastare, Trond Åsly

Kategoriregler
Regler för Annonstorget

1. Endast privatpersoner får annonsera på Annonstorget. Näringsidkare är välkomna att kontakta robban@robsoft.nu" onclick="window.open(this.href);return false; för överenskommelse om annonsering.

2. Varor och erbjudanden ska vara lagliga att använda, samt stämma överens med god etik för jägare och skyttar. Militära produkter utan rimlig anknytning till jakt och skytte får ej bjudas ut. Är du tveksam, kontakta en moderator eller Robban innan du bjuder din vara. Varor som säljs ska ha ett fastställt pris. Säljare och köpare är givetvis fria att förhandla om priset, men auktioner är inte tillåtna.

3. Inlägg och annonser som inte stämmer med dessa regler, eller som moderator anser olämpliga, avlägsnas utan föregående varning.

4.Vid ammunitionsförsäljning är det upp till säljaren att tillse att köparen har erfoderliga tillstånd för inköp.

5. Varan skall vara förknippad med jakt, vapen och skytte. Motorfordon är inte längre godkända för direkt annonsering på Robsoft under kategorierna SÄLJES eller KÖPES. Jaktbilar mm. kan dock fortfarande utannonseras till försäljning, men endast som länkar till Blocket under avdelning BLOCKET TIPS.

6. Moderatorerna tar normalt sett inte bort annonser efter en försäljning avslutats. Trådskaparen kan i stället lägga till ordet "Såld/köpt/bytt" i rubrikraden (Man går in i första inlägget och gör den ändringen).

/Robban

Husqvarna 1600 - 9,3x62

Inläggav HVA-1600 » 21 okt 2018, 18:33

Ytterligare en bössa som bara står i skåpet och därmed ska den bort till förmån för annat. En gammal hederlig Husqvarna i ovan nämnd kaliber. Inga baser eller ringar - finns dock skruvhål för montering av baser. Iordninggjord för sisådär 15 år sedan. Dessvärre föll kolven mot ett vasst element under oljeboningen och skadan bifogas på bild (pipa och låda var såklart inte i stocken av förklarliga skäl och därmed ej heller med i fallet). Annars fin och felfri. Ingår en hel del tomhylsor samt lite jaktmatch och vad som nu finns.

2000:-

Finns i Lysekil.

Bild
Bild
HVA-1600
 
Inlägg: 75
Blev medlem: 03 jan 2013, 17:48

Återgå till Annonstorget - Säljes

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Anders Ö, Carlsson, chuck, colape, crappy_drummer, Genesta, johning, king, Kk74, Myranbråten, Nabo, skalltjuren och 5 gäster