Garmin Astro 320

Moderatorer: Fritz Kraut, taxen

Re: Garmin Astro 320

Inläggav jocke.s. » 26 nov 2017, 22:47

Vet nån vilken klocka som synkar med 320 och T5 mini....?
ofta skjuter man utan att jaga,
OFTAST jagar man utan att skjuta....
Användarvisningsbild
jocke.s.
 
Inlägg: 5275
Blev medlem: 14 apr 2012, 15:24
Ort: sundsvall

Re: Garmin Astro 320

Inläggav underbron » 27 nov 2017, 10:53

jocke.s. skrev:Vet nån vilken klocka som synkar med 320 och T5 mini....?


Ingen.

Du får köpa en Alpha 100 pejl för att kunna se hunden på handleden. Möjligens funkar det med Alpha 50 också.

Fenix 5 serien och tactix är iaf kompatibel med Alpha 100.
underbron
 
Inlägg: 900
Blev medlem: 26 okt 2010, 13:44

Re: Garmin Astro 320

Inläggav Walt Slade » 27 nov 2017, 14:50

jocke.s. skrev:Vet nån vilken klocka som synkar med 320 och T5 mini....?

http://forum.robsoft.nu/viewtopic.php?f=56&t=237839
Walt Slade
 
Inlägg: 57
Blev medlem: 28 feb 2017, 09:12

Re: Garmin Astro 320

Inläggav salt » 11 dec 2017, 11:21

Min garmin x 5 funkar med 320 t5
TJT Salt
R8 succes leather 308 atec z6i 2,5-15x56 BT/1-6x24
375H/H rc carbon z6i
merkel drilling, 20-20- 7x57r aimpoint
merkel dsd 8x57 irs / 20 med z6i 1-6x24
quadd range 17hmr
22wmr
22lr
merkel s/s 20
blaser K95 stutzen lyx 7x57r z4i 3-12x50
salt
 
Inlägg: 2576
Blev medlem: 28 sep 2016, 08:38

Re: Garmin Astro 320

Inläggav Waidmanns_Heil » 11 dec 2017, 20:47

salt skrev:Min garmin x 5 funkar med 320 t5

Hur syncar du?
Hjälp till att bevara vargen - ta den till en konservator.

Hör ett hundskall, en tidig höstmorgon klinga. Har du sorger nog - har du den stunden inga!
http://www.dengodajorden.se
Användarvisningsbild
Waidmanns_Heil
 
Inlägg: 4631
Blev medlem: 02 sep 2011, 12:15
Ort: Tassemarker

Re: Garmin Astro 320

Inläggav verpeln » 11 dec 2017, 21:16

Hej har precis bytt från en 220 till en 320, och flyttat över kartan.
Har problem med att jag inte ser all kartinfo på kartan tex. namn på sjöar och torpställen
som jag har kunnat se på 220, har den inställd på att visa kartdetaljer mest.
( Har provat med både fin och fulkarta med samma resultat .
verpeln
 
Inlägg: 48
Blev medlem: 22 apr 2009, 20:21

Re: Garmin Astro 320

Inläggav salt » 11 dec 2017, 21:37

Waidmanns_Heil skrev:
salt skrev:Min garmin x 5 funkar med 320 t5

Hur syncar du?

det funkar automatiskt

jag ser alltså endast vilket avstän hundarna är på och en pil visar riktningen, eller vad menar ni med synca?

uppdaterade båda, sen funkade det, men ej lyckats uppdatera alpha 100 ännu(apple) så klockan funkar endast med 320 ännu.

den synkar även med garmins skärm i bilen.(320 ej klockan)
TJT Salt
R8 succes leather 308 atec z6i 2,5-15x56 BT/1-6x24
375H/H rc carbon z6i
merkel drilling, 20-20- 7x57r aimpoint
merkel dsd 8x57 irs / 20 med z6i 1-6x24
quadd range 17hmr
22wmr
22lr
merkel s/s 20
blaser K95 stutzen lyx 7x57r z4i 3-12x50
salt
 
Inlägg: 2576
Blev medlem: 28 sep 2016, 08:38

Re: Garmin Astro 320

Inläggav Waidmanns_Heil » 11 dec 2017, 21:39

salt skrev:
Waidmanns_Heil skrev:
salt skrev:Min garmin x 5 funkar med 320 t5

Hur syncar du?

det funkar automatiskt

jag ser alltså endast vilket avstän hundarna är på och en pil visar riktningen, eller vad menar ni med synca?

uppdaterade båda, sen funkade det, men ej lyckats uppdatera alpha 100 ännu(apple) så klockan funkar endast med 320 ännu.

den synkar även med garmins skärm i bilen.(320 ej klockan)

Vad heter ”appen” i klockan?
Hjälp till att bevara vargen - ta den till en konservator.

Hör ett hundskall, en tidig höstmorgon klinga. Har du sorger nog - har du den stunden inga!
http://www.dengodajorden.se
Användarvisningsbild
Waidmanns_Heil
 
Inlägg: 4631
Blev medlem: 02 sep 2011, 12:15
Ort: Tassemarker

Re: Garmin Astro 320

Inläggav salt » 11 dec 2017, 21:44

dogs eller hundar

bilden visar en hund

sen när jag slår på 320 och t5 så kommer det upp en pil istället med ex 640m

garmin saphir 5x tror jag den heter men gick med den utan x med men då har jag inga kartor
TJT Salt
R8 succes leather 308 atec z6i 2,5-15x56 BT/1-6x24
375H/H rc carbon z6i
merkel drilling, 20-20- 7x57r aimpoint
merkel dsd 8x57 irs / 20 med z6i 1-6x24
quadd range 17hmr
22wmr
22lr
merkel s/s 20
blaser K95 stutzen lyx 7x57r z4i 3-12x50
salt
 
Inlägg: 2576
Blev medlem: 28 sep 2016, 08:38

Re: Garmin Astro 320

Inläggav Putte74 » 16 dec 2017, 23:47

Gokväll!
Stötte på ett irriterande moment idag i skogen då jag tänkte kolla upp lite markgränser med hjälp av gps:en. Zoomade in till 20 m och började gå,och efter kanske 30 sek zoomade gps:en ut till 12 km....kollade inst. Och provade igen men samma sak hände igen...får inte till det att den ska hållas på den zoom som jag vill ha, utan den går alltid tbx till 12 km...vad är det för inställning jag missat?
Putte74
 
Inlägg: 70
Blev medlem: 19 maj 2014, 20:44

Re: Garmin Astro 320

Inläggav greyling » 17 dec 2017, 00:14

Putte74 skrev:Gokväll!
Stötte på ett irriterande moment idag i skogen då jag tänkte kolla upp lite markgränser med hjälp av gps:en. Zoomade in till 20 m och började gå,och efter kanske 30 sek zoomade gps:en ut till 12 km....kollade inst. Och provade igen men samma sak hände igen...får inte till det att den ska hållas på den zoom som jag vill ha, utan den går alltid tbx till 12 km...vad är det för inställning jag missat?


Ja det där är rackans irriterande — har märkt att om man trycker på avknappen kort och sedan åter så försvinner det. Men det finns säkert nåt bättre sätt
Greyling
Användarvisningsbild
greyling
 
Inlägg: 3247
Blev medlem: 09 nov 2009, 22:47
Ort: Alldeles för nära fjollträsk city

Re: Garmin Astro 320

Inläggav Putte74 » 17 dec 2017, 00:33

greyling skrev:
Putte74 skrev:Gokväll!
Stötte på ett irriterande moment idag i skogen då jag tänkte kolla upp lite markgränser med hjälp av gps:en. Zoomade in till 20 m och började gå,och efter kanske 30 sek zoomade gps:en ut till 12 km....kollade inst. Och provade igen men samma sak hände igen...får inte till det att den ska hållas på den zoom som jag vill ha, utan den går alltid tbx till 12 km...vad är det för inställning jag missat?


Ja det där är rackans irriterande — har märkt att om man trycker på avknappen kort och sedan åter så försvinner det. Men det finns säkert nåt bättre sätt


Zoomade in till 20m och tryckte kort på av-knappen och sen på "back"...funkade inte för mej...zoomade ut igen :?
Putte74
 
Inlägg: 70
Blev medlem: 19 maj 2014, 20:44

Re: Garmin Astro 320

Inläggav MatsT » 17 dec 2017, 00:50

Finns det inte ett val zooma efter hund ?



Putte74 skrev:
greyling skrev:
Putte74 skrev:Gokväll!
Stötte på ett irriterande moment idag i skogen då jag tänkte kolla upp lite markgränser med hjälp av gps:en. Zoomade in till 20 m och började gå,och efter kanske 30 sek zoomade gps:en ut till 12 km....kollade inst. Och provade igen men samma sak hände igen...får inte till det att den ska hållas på den zoom som jag vill ha, utan den går alltid tbx till 12 km...vad är det för inställning jag missat?


Ja det där är rackans irriterande — har märkt att om man trycker på avknappen kort och sedan åter så försvinner det. Men det finns säkert nåt bättre sätt


Zoomade in till 20m och tryckte kort på av-knappen och sen på "back"...funkade inte för mej...zoomade ut igen :?
45BLASER
#4
Användarvisningsbild
MatsT
 
Inlägg: 4387
Blev medlem: 02 nov 2005, 18:29
Ort: Östersund/Jämtland

Re: Garmin Astro 320

Inläggav Putte74 » 17 dec 2017, 01:05

Tack Mats! Det gjorde susen! :D
Putte74
 
Inlägg: 70
Blev medlem: 19 maj 2014, 20:44

Re: Garmin Astro 320

Inläggav Thula » 17 dec 2017, 09:05

I morse när jag skulle ta bort laddaren från mott DC-50 som legat på laddning under natten blinkade det växlande rött/grönt,
Vad betyder det?

//Sture
Jag är oxå predator, det är naturens gång.
If you cant do it with a 30-06 you probably cant do it.
Användarvisningsbild
Thula
 
Inlägg: 777
Blev medlem: 11 nov 2007, 19:50
Ort: Torpshammar

Re: Garmin Astro 320

Inläggav Jämtlasse » 17 dec 2017, 09:59

Tjena,glömde du stänga av bandet innan du satte på laddaren?
/Lars.
/Lars.
Jämtlasse
 
Inlägg: 1236
Blev medlem: 14 nov 2014, 21:51

Re: Garmin Astro 320

Inläggav Thula » 17 dec 2017, 10:20

Jämtlasse skrev:Tjena,glömde du stänga av bandet innan du satte på laddaren?
/Lars.


Ja så är det nog,
Satt och funderade på samma sak...

/Sture
Jag är oxå predator, det är naturens gång.
If you cant do it with a 30-06 you probably cant do it.
Användarvisningsbild
Thula
 
Inlägg: 777
Blev medlem: 11 nov 2007, 19:50
Ort: Torpshammar

Re: Garmin Astro 320

Inläggav Jämtlasse » 17 dec 2017, 10:29

Har gjort det själv nån gång,tar inte laddning då.
/Lars.
Jämtlasse
 
Inlägg: 1236
Blev medlem: 14 nov 2014, 21:51

Re: Garmin Astro 320

Inläggav Waidmanns_Heil » 19 dec 2017, 20:47

Har ev 3 st Astro 320 enheter i bättre begagnat skick jag tänkte avyttra .
Vad ligger kursen på dom?
Hjälp till att bevara vargen - ta den till en konservator.

Hör ett hundskall, en tidig höstmorgon klinga. Har du sorger nog - har du den stunden inga!
http://www.dengodajorden.se
Användarvisningsbild
Waidmanns_Heil
 
Inlägg: 4631
Blev medlem: 02 sep 2011, 12:15
Ort: Tassemarker

Re: Garmin Astro 320

Inläggav WestCoast » 19 dec 2017, 22:30

Waidmanns_Heil skrev:Har ev 3 st Astro 320 enheter i bättre begagnat skick jag tänkte avyttra .
Vad ligger kursen på dom?


1500-2000?
Användarvisningsbild
WestCoast
 
Inlägg: 5172
Blev medlem: 04 jul 2008, 14:20
Ort: Marstrand

FöregåendeNästa

Återgå till Jaktutrustning och tillbehör

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 3 gäster