Pulledpork på vildsvin?

Dela med er av era kulinariska upplevelser

Moderatorer: Fritz Kraut, taxen

Pulledpork på vildsvin?

Inläggav tanden » 13 jul 2018, 19:51

Vilka delar blir bäst?
22lr 6.5x55 30-06 9.3x62 12/76 12/70 6.5x55/12
spader ess i ärmen, hjärter dam under kudden
Det är kul när det smäller!
Användarvisningsbild
tanden
 
Inlägg: 7630
Blev medlem: 16 jul 2012, 23:26
Ort: Småland

Re: Pulledpork på vildsvin?

Inläggav Haltasmygaren » 13 jul 2018, 19:56

Karré skulle jag rekommendera starkt. Även ytterlår blev okej.
Haltasmygaren
 
Inlägg: 101
Blev medlem: 22 dec 2017, 10:12
Ort: NordUppland

Re: Pulledpork på vildsvin?

Inläggav christer67 » 13 jul 2018, 19:58

Haltasmygaren skrev:Karré skulle jag rekommendera starkt. Även ytterlår blev okej.

Det måste jag prova :lol:
Användarvisningsbild
christer67
 
Inlägg: 5416
Blev medlem: 22 feb 2015, 08:41
Ort: Lisö

Re: Pulledpork på vildsvin?

Inläggav Bjerker » 13 jul 2018, 20:27

Jag har provat att rulla ihop sidan på en mindre gris, funkade fint det med. Det mesta med lite fett i går nog bra.
Bjerker
 
Inlägg: 108
Blev medlem: 08 sep 2011, 08:34

Re: Pulledpork på vildsvin?

Inläggav Haltasmygaren » 13 jul 2018, 20:37

christer67 skrev:
Haltasmygaren skrev:Karré skulle jag rekommendera starkt. Även ytterlår blev okej.

Det måste jag prova :lol:



Gör det gärna, karré är nästan favorit när det kommer till pulled, även köttspruta och spruta in smältsmör med lämpliga kryddor i bogstekar ska vara bra, har inte testat själv.
Haltasmygaren
 
Inlägg: 101
Blev medlem: 22 dec 2017, 10:12
Ort: NordUppland

Re: Pulledpork på vildsvin?

Inläggav TekDr » 13 jul 2018, 21:21

Skulle också säga karré eller grishals som det alltid kallats hemma hos mig (lika bra att kallade för vad det är ). Min erfarenhet säger att det behövs insprängt fett för att bli som bäst.

En annan sak att göra med halsbitarna är att salta och varmröka, det är så inihelvetesjävlagott....
AVANCEZ
Användarvisningsbild
TekDr
 
Inlägg: 3778
Blev medlem: 19 feb 2014, 16:11
Ort: NV Skånes slätter, tidigare söder om Götet

Re: Pulledpork på vildsvin?

Inläggav Tomps » 14 jul 2018, 00:42

Har gjort det på hel bog, fick puttra i grytan många timmar och blev väldigt gott. Ikväll blev det kebab på karré - perfekt att skära lövtunnt och strimla när det är halvtinat, krydda rejält och sedan steka i het panna 5-10 minuter. Väldigt gott och enkelt.
Användarvisningsbild
Tomps
 
Inlägg: 3478
Blev medlem: 17 mar 2009, 12:57

Re: Pulledpork på vildsvin?

Inläggav Giobbi » 14 jul 2018, 01:36

Karré bäst.
FridykningsVM 2017 Silver
2017 svensk rekord - 72m. Så här såg det ut - https://www.youtube.com/watch?v=TVF04LDovOQ
Söker grisjakt! Har rådjursjakt.
Användarvisningsbild
Giobbi
 
Inlägg: 3895
Blev medlem: 06 jan 2012, 23:05
Ort: Göteborg

Re: Pulledpork på vildsvin?

Inläggav Haltasmygaren » 14 jul 2018, 07:55

Tomps skrev:Har gjort det på hel bog, fick puttra i grytan många timmar och blev väldigt gott. Ikväll blev det kebab på karré - perfekt att skära lövtunnt och strimla när det är halvtinat, krydda rejält och sedan steka i het panna 5-10 minuter. Väldigt gott och enkelt.


Kebab på skav är aldrig fel !
Haltasmygaren
 
Inlägg: 101
Blev medlem: 22 dec 2017, 10:12
Ort: NordUppland


Återgå till Jägarkäk

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst