Run-time error `339`:

Skriv gärna vad som är dåligt eller bra med Rob's Reloading Organizer

Run-time error `339`:

Inläggav Karelaika » 12 mar 2010, 19:42

Hej

Vad gör jag för fel när jag försöker installera sista versionen av RRO i min nya dator och får detta meddelande.

Run-time error `339`:
Component `TABCTL32.OCX`or one of its dependencies not correctly
registered: a file is missing or invalid


Har mailat till Robban för någon vecka sedan men inte fått svar än, så jag provar här om det finns fler som har haft samma felkod och lyckats lösa det.

Jag använder Windows 7 och IE men nyaste versionen ska ju fixa det.

Tack på förhand
Till salu:
Hämmerli SP20 RRS .32 (.22 tjock)
Lee Pro 1000
Lee Loadmaster
Karelaika
 
Inlägg: 248
Blev medlem: 17 nov 2009, 15:22
Ort: Boden

Re: Run-time error `339`:

Inläggav majvor » 12 mar 2010, 21:06

Snabb google gav:

use regsvr32.exe to register DLL and OCX. (On Windows desktop, click the Start button at the lower left corner of the screen, select Run, type 'regsvr32.exe ' and the full path of the DLL or OCX. Like so:

regsvr32 "C:\Program Files\SoftInterface, Inc\DiffDoc\richtx32.ocx"

Alltså prova att registrera filen manuellt. Verkar som om installationen misslyckas att antingen packa upp/kopiera filen eller att registrera den..
majvor
 
Inlägg: 357
Blev medlem: 19 jan 2010, 20:37

Re: Run-time error `339`:

Inläggav Kari Lindström » 12 mar 2010, 22:41

Om jag inte har helt fel, så är programmet inte kompatibelt med Vista eller Sjuan... testa köra i XP-mod eller virtuellt.
/Kari
Användarvisningsbild
Kari Lindström
Moderator
 
Inlägg: 22972
Blev medlem: 08 sep 2002, 16:54

Re: Run-time error `339`:

Inläggav Robban » 13 mar 2010, 00:49

Det är det där förbannade UAC som ställer till det för programmet. Trodde jag hade kommit på en lösning men ack vad jag bedrog mig.
Sök i hjälpen hur man stänger av UAC och installera programmet igen.
Robban
Administratör
 
Inlägg: 1858
Blev medlem: 06 okt 2000, 01:00
Ort: V.Götaland, Ljung

Re: Run-time error `339`:

Inläggav Karelaika » 13 mar 2010, 22:06

Visst... men vad är UAC??? man behöver inte det för något annat då tex säkerhet eller nå, jag ska leta men är ingen hacker :oops:
Kari, kolla vad det står där du laddar ner programmet... var nog ett tag sen du var där tror jag :)
Till salu:
Hämmerli SP20 RRS .32 (.22 tjock)
Lee Pro 1000
Lee Loadmaster
Karelaika
 
Inlägg: 248
Blev medlem: 17 nov 2009, 15:22
Ort: Boden

Re: Run-time error `339`:

Inläggav Kari Lindström » 13 mar 2010, 22:12

Tydligen har den gode Robban gjort ett ryck :wink:
/Kari
Användarvisningsbild
Kari Lindström
Moderator
 
Inlägg: 22972
Blev medlem: 08 sep 2002, 16:54

Re: Run-time error `339`:

Inläggav gjutarn » 07 jul 2010, 10:06

Robban skrev:Det är det där förbannade UAC som ställer till det för programmet. Trodde jag hade kommit på en lösning men ack vad jag bedrog mig.
Sök i hjälpen hur man stänger av UAC och installera programmet igen.


Det verkar inte som hjälpfilen fungerar i Vista.

Hjälpen för det här programmet skapades i Windows hjälpformat vilket användes i tidigare versioner av Windows men som inte stöds i Windows Vista.



Stefan
Their mark on this land is still seen and still laid , the way for a commerce where vast fortunes were made
The supply of an empire where the sun never set, which is now deep in darkness, but the railway's there yet.
Pogues/Navigator
Användarvisningsbild
gjutarn
 
Inlägg: 550
Blev medlem: 23 okt 2002, 19:37

Re: Run-time error `339`:

Inläggav nickson » 30 maj 2012, 15:25

Tänkte köpa programmet till en annan dator också. Men får också felmeddelandet:
Run-time error `339`:
Component `TABCTL32.OCX`or one of its dependencies not correctly
registered: a file is missing or invalid
'
Hur fixar man detta? Vad är UAC som nämnts tidigare och vad gör det?
Kör Windows 7 och IE förövrigt. På min laptop med XP var det ju inga problem.
Den som spar han har, men inte så roligt..........
Användarvisningsbild
nickson
 
Inlägg: 3218
Blev medlem: 01 apr 2011, 08:09
Ort: Fryksdalen

Re: Run-time error `339`:

Inläggav nickson » 30 maj 2012, 16:31

Lyckades lösa det själv genom att stänga ner uac via användarkontot. Nu gick det att ladda ner utan att få felmeddelande vid uppstart. Man lär sig nåt nytt varje dag.
Den som spar han har, men inte så roligt..........
Användarvisningsbild
nickson
 
Inlägg: 3218
Blev medlem: 01 apr 2011, 08:09
Ort: Fryksdalen

Re: Run-time error `339`:

Inläggav Thula » 12 aug 2013, 19:20

Hjälp,jag lyckas inte hur jag än gör :(
Kör Windows 8...

/S
Jag är oxå predator, det är naturens gång.
If you cant do it with a 30-06 you probably cant do it.
Användarvisningsbild
Thula
 
Inlägg: 789
Blev medlem: 11 nov 2007, 19:50
Ort: Torpshammar

Re: Run-time error `339`:

Inläggav Robban » 12 aug 2013, 23:41

Har tyvärr inte hittat någon lösning för Win 8 än :(
Robban
Administratör
 
Inlägg: 1858
Blev medlem: 06 okt 2000, 01:00
Ort: V.Götaland, Ljung

Re: Run-time error `339`:

Inläggav Thula » 26 sep 2013, 17:11

Ok,funkar det att köra i linux?

/S
Jag är oxå predator, det är naturens gång.
If you cant do it with a 30-06 you probably cant do it.
Användarvisningsbild
Thula
 
Inlägg: 789
Blev medlem: 11 nov 2007, 19:50
Ort: Torpshammar

Re: Run-time error `339`:

Inläggav marlin1895g » 26 sep 2013, 22:25

jag har kört det via wine i linux


Sent from my iPad using Tapatalk HD
Användarvisningsbild
marlin1895g
 
Inlägg: 835
Blev medlem: 15 jan 2007, 21:56
Ort: Huddinge

Re: Run-time error `339`:

Inläggav Thula » 27 sep 2013, 19:08

marlin1895g skrev:jag har kört det via wine i linux


Sent from my iPad using Tapatalk HD


Ok,och hur beter man sig då? :oops:

/S
Jag är oxå predator, det är naturens gång.
If you cant do it with a 30-06 you probably cant do it.
Användarvisningsbild
Thula
 
Inlägg: 789
Blev medlem: 11 nov 2007, 19:50
Ort: Torpshammar

Re: Run-time error `339`:

Inläggav marlin1895g » 28 sep 2013, 02:13

nu är jag på resande fot men fritt från minnet så installera wine paketet i din linux dist. installera sedan rro spm vanligt
Användarvisningsbild
marlin1895g
 
Inlägg: 835
Blev medlem: 15 jan 2007, 21:56
Ort: Huddinge

Re: Run-time error `339`:

Inläggav PatrikKarlskrona » 08 sep 2014, 21:48

Robban skrev:Det är det där förbannade UAC som ställer till det för programmet. Trodde jag hade kommit på en lösning men ack vad jag bedrog mig.
Sök i hjälpen hur man stänger av UAC och installera programmet igen.

Har Win7 64 bitars och har provat era lösningar men jag kan inte installera programmet :(
PatrikKarlskrona
 
Inlägg: 2
Blev medlem: 04 sep 2014, 22:05

Re: Sv: Run-time error `339`:

Inläggav jdrotz » 08 sep 2014, 22:49

Karelaika skrev:Visst... men vad är UAC??? man behöver inte det för något annat då tex säkerhet eller nå, jag ska leta men är ingen hacker :oops:
Kari, kolla vad det står där du laddar ner programmet... var nog ett tag sen du var där tror jag :)

UAC? Tycker mig ha sett det. Stod det inte så på dörrarna i det där gamla dataspelet, var det DOOM det hette? När man sågade en massa bruna monster med motorsågen?

Det var väl de som var "bad guys" om jag minns rätt. Stod väl för United Aerospace Corporation?

Oj då. Sorry för OT.
Smärta är endast vekhet som lämnar kroppen
Användarvisningsbild
jdrotz
 
Inlägg: 11751
Blev medlem: 12 jun 2012, 14:24
Ort: Norrland

Re: Run-time error `339`:

Inläggav klofbom » 26 dec 2015, 15:20

Karelaika skrev:Visst... men vad är UAC??? man behöver inte det för något annat då tex säkerhet eller nå, jag ska leta men är ingen hacker :oops:
Kari, kolla vad det står där du laddar ner programmet... var nog ett tag sen du var där tror jag :)


UAC - User Account Control, är ett inbyggt skydd i Windows som gör att program/filer/kod som kräver administratörsrättigheter gör dig uppmärksam på att du håller på att installera något som kan vara galet. Dvs en liten heads up.

För att ändra UAC inställningarna, klicka på startmenyn och i textrutan som kommer upp skriv:
UAC
följt av ett tryck på [Enter]
Ställ in reglaget till önskad nivå.
Säljer en Winchester SXP Hagelpump

Pm:a för mer information
Användarvisningsbild
klofbom
 
Inlägg: 336
Blev medlem: 27 maj 2013, 14:50
Ort: Norden gesund

Re: Run-time error `339`:

Inläggav Bozze » 08 jul 2016, 22:13

Problemet med error 339 dök i den här tråden 2009. Det är tydligen ännu inte löst!!!
Nu - i juli 2016 - har jag försökt med alla förslag i tråden ovan. Inget funkar!
Bozze
Bozze
 
Inlägg: 10
Blev medlem: 02 maj 2016, 11:04


Återgå till Kommentarer om Rob's Reloading Organizer

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst