Data fra en Chrony

Skriv gärna vad som är dåligt eller bra med Rob's Reloading Organizer

Data fra en Chrony

Inläggav yeti » 25 mar 2009, 11:02

Jeg har fået et data kabel til min chrony, og vil nu gerne hente data ind i RRO, men det funker inte. Jeg kan godt få forbindelse med min Chrony, men der kommer ingen data ind i RRO :?

Er der nogen der har et bud på hvad jeg gør galt ?

Ingen bud?
Användarvisningsbild
yeti
 
Inlägg: 721
Blev medlem: 14 jan 2008, 23:02
Ort: Malmö

Re: Data fra en Chrony

Inläggav yeti » 30 mar 2009, 08:46

Ingen svar :cry: Jeg har også prøvet at skrive til Robsoft - deres Info-mail, men der har jeg heller ikke fået et svar :cry:
Kedeligt at servicen ikke er bedre når man nu har støttet op om programmet ved at købe det...
Användarvisningsbild
yeti
 
Inlägg: 721
Blev medlem: 14 jan 2008, 23:02
Ort: Malmö

Re: Data fra en Chrony

Inläggav yeti » 30 mar 2009, 11:05

Det der sker når jeg beder RRO om at ladda ind data er at det kommer et terminalvindue op, og min Chrony går også fint i "fjernstyringsmode". Men der kommer ingen data over.

Hvis jeg så ved hjælp af "bruteforce" sender data fra min Chrony til min PC, så vises de i terminalvinduet (man kan se dataset for data set de målte hastigheder med videre), men de kommer fortsat ikke ind i programmet.
Användarvisningsbild
yeti
 
Inlägg: 721
Blev medlem: 14 jan 2008, 23:02
Ort: Malmö

Re: Data fra en Chrony

Inläggav Robban » 01 apr 2009, 03:22

Är det en hemmagjord kabel eller orginal?
Hur gammal är chronyn?
Vad är det för modell?
Robban
Administratör
 
Inlägg: 1860
Blev medlem: 06 okt 2000, 01:00
Ort: V.Götaland, Ljung

Re: Data fra en Chrony

Inläggav yeti » 01 apr 2009, 11:43

Der er et originalt kabel - dog er der en USB com-port adaptor imellem. Min Chrony er en Beta Master og den er 1 år gammel.

Som skrevet så finder RRO fint min chrony, og sætter den også i PC-mode men så sker der ikke mere. Hvis jeg så beder min Chrony om at sende data til min PC, så kommer data fint op i terminalvinduet så man kan se string 1, string 2... med alle data, men ingen af disse data bliver gemt inde i RRO.
Användarvisningsbild
yeti
 
Inlägg: 721
Blev medlem: 14 jan 2008, 23:02
Ort: Malmö

Re: Data fra en Chrony

Inläggav yeti » 11 apr 2009, 22:53

@Roban - Tränger du mere info???
Användarvisningsbild
yeti
 
Inlägg: 721
Blev medlem: 14 jan 2008, 23:02
Ort: Malmö

Re: Data fra en Chrony

Inläggav Tobbelito » 08 dec 2013, 20:44

Samma här, går att ta emot data, när man klickar klar blir alla flikarna vita och datan är borta.
Tobbelito
 
Inlägg: 14
Blev medlem: 15 jan 2011, 13:51


Återgå till Kommentarer om Rob's Reloading Organizer

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst